Korting per ICE International naar Düsseldorf

Wilt u er even tussenuit? Ga dan een dagje shoppen in Düsseldorf of boek een complete stedentrip via onze website! T/m 29 mei is het mogelijk om goedkope treinkaartjes naar Düsseldorf te boeken met de mei kortingsactie van NS International. Hierbij zijn treintickets naar Düsseldorf al vanaf € 14,- verkrijgbaar en reist u met korting per ICE International naar Düsseldorf.

De ICE International naar Düsseldorf vertrekt vanaf Amsterdam Centraal, waarna deze in Utrecht en Arnhem een tussenstop maakt. Vervolgens rijdt deze moderne hogesnelheidstrein door naar Düsseldorf met een reistijd van slechts 2 uur en 11 minuten. Voordeel aan de treinreis naar Düsseldorf is de directe verbinding, comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en de korte reistijd voor een minimaal tarief.

Trein Dusseldorf

Uniek aan deze actie is dat u de tickets vanaf elk station in Nederland kunt boeken.

Kortingsactie naar Düsseldorf

De goedkope treinkaartjes naar Düsseldorf zijn nog t/m 29 mei verkrijgbaar. Zo kunt u vanaf elk station in Nederland voor een minimaal tarief naar Düsseldorf en een geweldige dag of stedentrip beleven. Profiteer van deze aanbieding zolang het nog kan, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar en OP=OP!

  • Kosten: € 14;
  • Verkoopperiode: t/m 29 mei 2016;
  • Reisperiode: 01 juni t/m 30 juni 2016.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *