Korting per ICE International naar Keulen

Wilt u er even tussenuit? Ga dan een dagje shoppen in Keulen of boek een complete stedentrip via onze website! T/m 29 mei is het mogelijk om goedkope treinkaartjes naar Keulen te boeken met de mei kortingsactie van NS International. Hierbij zijn treintickets naar Keulen al vanaf € 14,- verkrijgbaar en reist u met korting per ICE International naar Keulen.

De ICE International naar Keulen vertrekt vanaf Amsterdam Centraal, waarna deze in Utrecht en Arnhem een tussenstop maakt. Vervolgens rijdt deze moderne hogesnelheidstrein door naar Düsseldorf en Keulen met een reistijd van slechts 2 uur en 38 minuten. Voordeel aan de treinreis naar Keulen is de directe verbinding, comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en de korte reistijd voor een minimaal tarief.

Trein Keulen

Uniek aan deze actie is dat u de tickets vanaf elk station in Nederland kunt boeken.

Kortingsactie naar Keulen

De goedkope treinkaartjes naar Keulen zijn nog t/m 29 mei verkrijgbaar. Zo kunt u vanaf elk station in Nederland voor een minimaal tarief naar Keulen en een geweldige dag of stedentrip beleven. Profiteer van deze aanbieding zolang het nog kan, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar en OP=OP!

  • Kosten: € 14;
  • Verkoopperiode: t/m 29 mei 2016;
  • Reisperiode: 01 juni t/m 30 juni 2016.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *