Groepskorting in de trein met NS Groepsticket

Ontdek de voordelen van reizen in groepsverband met het Groepsticket Daluren, waarbij je als groep van 2 tot 7 personen kunt genieten van een vaste prijs tijdens de daluren. Dit ticket is ideaal voor langere reizen, en hoe groter de groep, hoe meer je bespaart!

Bestel ticket

Koop jouw Groepsticket Daluren eenvoudig online. Na betaling ontvang je de e-tickets voor de hele groep per e-mail en kan je deze uitgeprint of mobiel meenemen op reis. Profiteer van groepskorting in de trein met NS Groepstickets en maak jouw groepsreis betaalbaar op elk traject binnen Nederland!

Weekenddagretour 1e klas

Prijs van NS Groepsticket

De groepskorting stijgt naar mate deze groter wordt. Zo reis je al voor € 7,15 per enkele reis per persoon ongeacht het traject.

  • 2 personen: €34 (€17,00 per persoon)
  • 3 personen: €34 (€11,33 per persoon)
  • 4 personen: €38 (€9,50 per persoon)
  • 5 personen: €42 (€8,40 per persoon)
  • 6 personen: €46 (€7,67 per persoon)
  • 7 personen: €50 (€7,15 per persoon)

NS Groepsticket uitgelegd

Geldig op het gekozen traject: Het Groepsticket Daluren is geldig op het specifieke traject dat je hebt gekozen. Het is alleen geldig in de klasse, het traject en bij de vervoerders vermeld op het e-ticket.

Alleen geldig in een groep: Zorg ervoor dat alle groepsleden in dezelfde klasse en treincoupé reizen als de hoofdboeker. De hoofdboeker dient gedurende de hele reis aanwezig te zijn, terwijl andere reizigers tussendoor mogen in- en uitstappen.

Alleen geldig in de daluren: Het Groepsticket Daluren is geldig tijdens de daluren op doordeweekse dagen vóór 06:30 uur, tussen 09:00 en 16:00 uur, en na 18:30 uur. In het weekend en op feestdagen is het de hele dag geldig (behalve op Koningsdag).

Geldig op de vermelde datum: Dit ticket is geldig op de opgegeven reisdatum tot 04:00 uur de volgende dag.

Reis met binnenlandse treinen: Het Groepsticket Daluren is geldig in binnenlandse treinen, maar niet geldig in Eurostar en Nightjet.

E-ticket is persoonlijk: Het e-ticket is persoonlijk, niet overdraagbaar en vereist een identiteitsbewijs.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *