Goedkoop met de trein in november 2019

Zo nu en dan kan iedereen wel een treinkaartjes actie gebruiken. Het is daarom handig als je op de hoogte wordt gebracht door jouw favoriete website. Like ons daarom op Facebook! Ook deze maand zijn er weer goedkope treinkaartjes verkrijgbaar. Hiermee reis je goedkoop met de trein in november 2019, waardoor een dagje uit, shoppen of visite weer kan tegen een betaalbare prijs. De aanbiedingen zijn allemaal geldig tot eind december. Super handig voor de feestdagen of kerstinkopen.

NS dagkaart actie

Er zijn in november en december twee NS dagkaart acties. Beide reisproducten zijn bij ActieVanDeDag te koop voor €19,50 (2e klas) en €26,50 (1e klas). Na betaling ontvang je een couponcode die je online kan verzilveren voor een gewenste reisdag. Vervolgens ontvang je per e-mail een e-ticket die je mobiel of uitgeprint meeneemt op reis.

Actie van de Dag

Treinkaartje enkele reis

De treinkaartjes enkele reis kan je voor verschillende situaties bestellen. Zo is er een set van twee treinkaartjes verkrijgbaar die de hele week is te gebruiken, een set van twee kaartjes die enkel in het weekend te gebruiken is en een los treinkaartje enkele reis met korting voor een transfer naar het vliegveld.

Goedkope treinkaartjes

Kaartjes die je de hele week kan gebruiken en altijd handig zijn om op voorraad te hebben zijn de goedkope treinkaartjes van VakantieVeilingen. Deze tickets zijn los van elkaar te gebruiken door één of twee personen. Daarbij kan je ze op één reisdag of twee verschillende gebruiken. Ideaal voor een spontaan uitje, stedentrip in Nederland of overnachting bij familie.

VakantieVeilingen

Geldig van maandag tot en met vrijdag vanaf 9 uur. Op zaterdag en zondag is deze treinkaartjes actie de hele dag geldig. Verkrijgbaar voor €25, waarmee je slechts €12,50 per enkele reis betaalt.

Treinkaartje zaterdag of zondag

Vergelijkbaar met de bovenstaande actie zijn de treinkaartjes weekend. Deze treinkaartjes zijn geldig op zaterdag en zondag en daardoor iets goedkoper. Voor €10 per enkele reis heb je al een set van twee treinkaartjes enkele reis. Ideaal voor een uitstapje of overnachting in het weekend.

Treinkaartje van en naar het vliegveld

Met het vliegtuig op vakantie? Dan is een transfer naar het vliegveld natuurlijk handig. Hiervoor zijn de treinkaartjes enkele reis naar het vliegveld bedacht. Hiermee reis je voor €10,50 vanaf elk station in Nederland naar Schiphol, Eindhoven of Rotterdam. Houdt er wel rekening mee dat luchthaven Rotterdam en Eindhoven geen treinstation hebben. De kosten voor de pendelbus van het station naar het vliegveld zijn voor eigen rekening.

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *