AH Treinkaartjes: NS Dagretour Daluren in november 2019

Het is misschien wel de populairste aanbieding van het jaar en op dit moment verkrijgbaar bij Albert Heijn. De AH treinkaartjes zijn tot en met 17 november online te bestellen. Daarnaast zijn de kaartjes vanaf maandag 4 november in de winkel verkrijgbaar. In beide gevallen ontvang je een couponcode die online kan worden verzilverd. In de winkel ontvang je deze op de kassabon en online per e-mail. Zo hoef je nog niet direct de gewenste reisdatum en het traject op te geven, maar het kan wel.

Lees meer: Goedkope treinkaartjes bij Albert Heijn!

E-ticket NS dagretour

De couponcode die je na aankoop ontvangt is in enkele stappen online te verzilveren. Voer de code in en vul de gevraagde gegevens aan. Bij een NS dagretour is een gewenste reisdatum, een traject en gegevens van de reiziger nodig. Vervolgens ontvang je een e-ticket NS dagretour per e-mail en kan je op reis. Het e-ticket kan je mobiel of uitgeprint meenemen op reis.

AH Treinkaartjes 2019

Stapelkorting bij Albert Heijn

Hoe meer treinkaartjes je koopt, hoe meer korting je krijgt! Met stapelkorting bij Albert Heijn kan de korting op treinkaartjes oplopen tot 62%. Normaal is een NS dagretour maximaal €42 en in de aanbieding is deze al vanaf €14,50 te bestellen.

  • Eentje voor €16,50
  • Twee voor €15,50 per stuk
  • Drie voor €14,50 per stuk

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *