Eind van de zomervakantie in 2014 heeft 2 acties!

Ook deze zomervakantie zijn er weer een aantal treinkaartjes acties voorbij gekomen. Zo hielden Albert Heijn en Blokker in de aanloop naar de zomervakantie een NS dagkaart actie en hebben duizenden reizigers hiervan geprofiteerd. Deze dagkaarten waren de gehele vakantie te gebruiken, waar dan ook goed gebruik van is gemaakt. Ook in de tweede helft van de zomervakantie hebben zich weer 2 trein acties aangeboden, waarbij het mogelijk is om goedkope dagkaarten te kopen die tot eind oktober geldig zijn.

Zomervakantie 2014

Met een dagkaart actie in 2014 koopt u een goedkoop treinkaartje!

Dagkaart acties tweede helft 2014

Zo is het bij supermarktketen Deen mogelijk om een NS dagkaart voor € 18,- te kopen die tot 2 november 2014 geldig is. Deze actie is tot 30 augustus 2014 te koop in de filialen van de Deen of in de online webshop. Daarbij biedt winkelketen Blokker een NS dagkaart aan voor slechts € 14,95 en deze is te gebruiken tot 5 oktober 2014. Voor beide treinkaartjes acties gelden andere voorwaarden en wij raden u aan om deze altijd goed door te nemen.

Ook in de laatste helft van 2014 zullen er weer een aantal NS dagkaart acties voorbij komen. Wij brengen u natuurlijk graag op de hoogte via één van onze media kanalen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief, Like ons op Facebook of volg ons op Twitter, zodat u er zeker bij bent bij de volgende trein actie van 2014!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *