NS Deen dagkaart

Ook supermarktketen Deen heeft een treinkaartjes actie georganiseerd, waarmee u voor slechts € 18,- een hele dag met de trein kunt reizen. Daarbij krijgt u zelfs een heerlijke sandwich, zodat u onderweg kunt genieten van een lekker broodje. Het treinticket van de Deen is verkrijgbaar in de filialen en in de webshop. De NS Deen dagkaart is geldig van 17 augustus t/m 2 november 2014 en is verkrijgbaar van 17 augustus t/m 30 augustus 2014. Heeft u geen filiaal van de Deen bij u in de buurt? Bestel de NS Deen dagkaart dan via de webshop en profiteer van deze NS kortingsactie!

De Deen dagkaart actie is voornamelijk in Noord Holland en Flevoland erg populair!

Korting op treinkaartjes bij de Deen!

Wil jij met korting reizen in de trein? Bestel dan een Deen dagkaart via de website en profiteer van deze NS aanbieding! Voor slechts € 18,- ontvangt u een couponcode, waarna u deze kunt activeren/verzilveren naar een E-ticket via de website van de NS. Dit is binnen enkele minuten gebeurd, waarna u kunt genieten van uw goedkope vervoersbewijs!

Samenvatting van de Deen kortingsactie:

  • Verkoopperiode: 17 augustus 2014 t/m 30 augustus 2014
  • Reisperiode: 17 augustus 2014 t/m 2 november 2014
  • Kosten: € 18,-
  • Lees de voorwaarden altijd goed door en houdt er rekening mee dat u de couponcode slechts 2 maanden van tevoren kunt verzilveren.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *