Een dagje weg met de trein

Dagelijks trekken duizenden Nederlanders eropuit met de trein. Veelal gaat het hier om woon- werkverkeer, maar ook om er even een dagje tussenuit te knijpen. Een dagje weg met de trein is ideaal, omdat u zich niet hoeft in te spannen voor de heen- en terugreis. Daarbij bespaart u op de reiskosten. Denk hierbij aan:

  • Benzinekosten
  • Parkeerkosten

Daarnaast scheelt het u een hoop stress, want u heeft geen last van werkzaamheden, ongelukken, file- of parkeerproblemen.

Wilt u een dagje weg met de trein?

Maak een uitstapje binnen Nederland en kies voor de trein. Ga bijvoorbeeld met de trein naar de diere tuin, het strand of het dolfinarium in Harderwijk. Natuurlijk zijn er nog veel meer uitstapjes te bedenken en hier publiceren wij regelmatig aanbiedingen voor.

Dagkaart fiets

Houdt u van fietsen of wielrennen? Dan is de dagkaart fiets het geschikte reisproduct voor u! Op deze manier kunt u de fiets meenemen in de trein ongeacht de bestemming. Wij raden u dan ook aan om dit te combineren met een NS dagkaart actie, zodat u een hele dag kunt reizen met de trein en geen rekening hoeft te houden met het opstapstation. Daarbij bespaart u op de kosten.

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste voordeel acties!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *