Aanbiedingen voor stedentrips in Europa

In de laatste helft van 2014 zijn weer heel wat aanbiedingen voorbij gekomen. Zo kon de Nederlandse treinreiziger in oktober kiezen uit 5 verschillende acties. Zo was het mogelijk om een Kruidvat Weekendkaart, een NS meereiskaart, een Hema dagkaart en een Dalvoordeeluren abonnement te kopen voor een minimale prijs. Daarbij was ook het nog steeds verkrijgbare hotel + trein arrangement voor € 99,- verkrijgbaar.

In de laatste helft van 2014 zijn dus wel wat acties gehouden en in het laatste gedeelte zijn er goedkope treintickets voor stedentrips in Europa verkrijgbaar.

Treintickets voor stedentrips in Europa boeken?

Via onze website kunt u goedkope treinkaartjes boeken voor de comfortabelste reizen naar populaire Europese bestemmingen. Denk hierbij aan plaatsen als Londen, Antwerpen, Brussel en Berlijn.

Heeft u altijd al een stedentrip willen maken of heeft u 1 van Europa’s populairste bestemmingen nog nooit bezocht? Kijk dan voor de voordeligste tarieven op onze website! We raden onze bezoekers altijd aan om 82 tot 90 dagen voor vertrek te boeken, zodat u gebruik kunt maken van het laagste tarief.

Daarbij is er tot 30 december 2014 een stedentrip aanbieding naar Parijs verkrijgbaar. Voor € 29,- bezoekt u deze geweldige stad en geniet u van een snelle en comfortabele treinreis.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *