Ticket actie van de Hema nog 2 dagen verkrijgbaar

De ticket actie van de Hema is nog enkele dagen verkrijgbaar. Heeft u de kaarten nog niet bestelt? Dan raden wij u aan om dit direct online te regelen of bij één van de filialen langs te gaan. Een Hema dagkaart is momenteel verkrijgbaar voor € 17,50 en zal na de actie periode waarschijnlijk nog voor € 23,- per stuk worden verkocht. Met het treinkaartje van deze populaire winkelketen kan 1 volwassene en 2 kinderen een hele dag onbeperkt reizen ongeacht de bestemming. Zo wordt een dagje uit ineens betaalbaar en voor iedereen bereikbaar.

Met deze treinticket aanbieding hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de heen- en terugreis. Daarbij is hij te gebruiken tot 02 februari 2015, dus u heeft nog tijd zat om een uitstapje voor te bereiden. Wilt u bijvoorbeeld een dag naar het strand, een pretpark of de dierentuin? Combineer dit dan met deze voordelige aanbieding van de Hema!

Treinkaartjes actie banner

Een dagje of weekendje weg met de trein?

De eerste met de laatste treinkaartjes acties!

Wij publiceren altijd als eerste de laatste treinkaartjes acties en zullen dit ook in 2015 weer blijven doen. Vindt u onze dienst ook zo geweldig? Like ons dan op Facebook en schrijf u in voor onze nieuwsbrief, want wij brengen u graag op de hoogte. Het reizen met de trein is al duur genoeg en met ons overzicht van de laatste NS kortingsacties kunt u een hoop besparen op de reiskosten.

Overzicht van reeds verlopen acties

  • Kruidvat Weekenkaart
  • La Place dagkaart + lunch
  • Hema dagkaart
  • Blokker Daluren dagkaart
  • AH Dagkaart

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *