Alle bestemmingen met 70% korting

Ook voor buitenlandse treinreizen zijn er regelmatig treinkaartjes acties beschikbaar! Zo kunt u in 2014 nog met 70% korting reizen naar bijna alle bestemmingen binnen Europa. Het enige wat u hiervoor moet doen is 90 dagen van tevoren uw treinticket boeken, zodat u de ‘Earlybird-tickets’ van NS International kunt bestellen en met het laagste tarief kunt reizen. De treinstellen worden namelijk groot ingekocht door de vervoerders, waardoor het voordeliger is om vroeg te boeken zodat er eventueel een extra treinstel kan worden ingepland.

Wilt u binnenkort naar een bestemming in Duitsland, Frankrijk of België? Bekijk dan het actie overzicht en profiteer van hoge kortingen!

Gebruik maken van een treinkaartjes actie naar het buitenland? Boek een ticket!

Boek een stedentrip voor weinig geld

Natuurlijk wil jij net als alle andere reizigers met korting reizen, maar bij deze actie is het enkel noodzakelijk dat u er op tijd bij bent! Wanneer u minder dan 90 dagen van tevoren uw treinticket besteld loopt u het risico dat de goedkope treinkaartjes zijn uitverkocht en dan zult u alsnog voor het volledige tarief een vervoersbewijs moeten kopen.

Binnenkort met vrienden/familie/kennissen naar een beroemde stad? Boek dan 90 dagen van tevoren en profiteer van 70% vroegboekkorting!