Treinkaartjes acties voor 2e helft 2014!

Bent u opzoek naar een treinkaartjes actie voor de tweede helft van 2014? In de afgelopen periode is een tweetal acties langsgekomen, waarmee u in de herfst kunt reizen. Natuurlijk komen er binnenkort weer extra trein acties aan, waarmee u goedkope NS dagkaarten kunt aanschaffen! Op deze manier wordt het Openbaar Vervoer weer betaalbaar en kunt u met goedkope treinkaartjes naar de gewenste bestemming! In augustus hebben we de treinkaartjes actie van de Deen gehad, waarmee u voor slechts € 18,- een NS dagkaart + sandwich kreeg. Eind augustus hadden we vervolgens nog de NS Blokker actie, waarmee u voor € 14,95 een NS Dalvrij dagkaart kon kopen.

Wilt u in de toekomst ook gebruik maken van dit soort acties? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief en Like ons op Facebook!

NS dagkaart actie

In 2014 nog een goedkoop treinkaartje nodig? Like ons!

Ontdek herfst- en winter aanbiedingen

Voor de laatste trein aanbiedingen kijkt u regelmatig op onze website. Wij publiceren namelijk de laatste treinkaartjes acties van 2014 en proberen dit aan iedereen kenbaar te maken. Wij zijn namelijk van mening dat het Openbaar Vervoer in Nederland veel te duur is en daarom proberen we iedere reiziger aan een goedkoop treinkaartje te helpen. De dagkaart acties spelen hierin een grote rol, omdat reizigers op deze manier grote afstanden kunnen afleggen voor een betaalbare prijs.

Heeft u weleens gebruik gemaakt van een goedkope dagkaart? U bespaart hiermee aanzienlijk op de reiskosten!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *