Trein naar Lissabon

Wilt u binnenkort met de trein naar Lissabon? Boek dan treintickets via onze website en bespaar op uw reiskosten! Voor het laagste tarief boekt u ongeveer 3 maanden van tevoren en reist u comfortabel en voordelig naar deze fantastische Portugese bestemming met een reistijd van ongeveer 26 uur. Voor de treinreis naar Lissabon wordt gebruik gemaakt van de meest moderne treinen van dit moment, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over veiligheid, comfort en hygiëne. Daarbij is er meer dan voldoende personeel aanwezig om uw (eventuele) vragen te beantwoorden om uw reis zo ontspannen mogelijk te maken.

Bezienswaardigheden in Lissabon

  • Mosteiro dos Jerónimos
  • Rua Augusta
  • Castelo de São Jorge
  • Torre de Belém
  • Bairro Alto
  • Oceanário de Lisboa
  • Bairro Alto
  • Parque das Nações
  • Per GoCar door Lissabon
  • Verschillende paleizen te Lissabon

Uw vakantie/stedentrip/weekendje weg naar Lissabon begint al in de trein!

Trein naar Lissabon

Treinreis naar Lissabon

De treinreis naar Lissabon wordt vaak als comfortabel, voordelig en snel bestempeld. U bespaart namelijk op benzine- en parkeerkosten en heeft geen last van file- of parkeerproblemen. Daarnaast kunt u op de vertrektijd aankomen op het perron, instappen en direct vertrekken (ideaal!). De treinreis naar Lissabon scoort hoog op klanttevredenheid en is al jaren een succesvol traject voor duizenden treinreizigers. Boek uw treinreis naar Lissabon daarom direct via onze website!

Reistijd naar Lissabon

Hieronder vindt u een overzicht van de reistijd naar Lissabon op populaire trajecten, maar er zijn veel meer opstapstations binnen Nederland mogelijk. Zoek daarom treintickets naar Lissabon via de bovenstaande knoppen en ontdek de prijzen, reistijd en beschikbaarheid voor uw treinreis.

Traject Reistijd Overstappen
Trein van Amsterdam naar Lissabon 26:03 1
Trein van Schiphol naar Lissabon 25:51 1
Trein van Rotterdam naar Lissabon 25:22 1
Trein van Utrecht naar Lissabon 26:13 1

Korting op treintickets naar Lissabon

Wilt u korting op treintickets naar Lissabon? Dan raden wij u aan om regelmatig onze website te bezoeken, ons te Liken op Facebook en uzelf in te schrijven voor de nieuwsbrief. Op deze manier kunnen wij u op de hoogte brengen van de laatste trein acties en kunt u hiervan profiteren. Daarbij adviseren wij onze bezoekers altijd om ongeveer 82 tot 90 dagen van tevoren te boeken, zodat u van een minimaal tarief kunt profiteren. Wanneer u eerder dan 82 dagen van tevoren boekt zijn de ‘Earlybird’ tickets mogelijk uitverkocht en is het tarief hoogstwaarschijnlijk hoger geworden.

Goedkoop treinkaartje naar Lissabon

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Portugese bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Lissabon bekijk u eerst onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Lissabon plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *