Trein naar Ashford

Wilt u binnenkort met de trein naar Ashford? Boek dan treintickets via onze website en bespaar op uw reiskosten! Voor het laagste tarief boekt u ongeveer 3 maanden van tevoren en reist u comfortabel, snel en voordelig naar deze fantastische Engelse bestemming met een reistijd van slechts 4 uur en 25 minuten per Thalys of InterCity Brussel en Eurostar. Voor de treinreis naar Ashford wordt gebruik gemaakt van de meest moderne treinen van dit moment, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over veiligheid, comfort en hygiëne. Daarbij is er meer dan voldoende personeel aanwezig om uw (eventuele) vragen te beantwoorden om uw reis zo ontspannen mogelijk te maken.

Bezienswaardigheden in Ashford

  • Dom van Ashford
  • Stadhuis van Ashford
  • Stour Valley Walk
  • Fiets- en wandelroutes
  • Chart Hills Golf Club
  • Chilham Castle
  • Kent Downs

Uw vakantie/stedentrip/weekendje weg naar Ashford begint al in de trein!

Treinreis naar Ashford

De treinreis naar Ashford wordt vaak als comfortabel, voordelig en snel bestempeld. U bespaart namelijk op benzine- en parkeerkosten en heeft geen last van file- of parkeerproblemen. Daarnaast kunt u op de vertrektijd aankomen op het perron, instappen en direct vertrekken (ideaal!). De treinreis naar Ashford scoort hoog op klanttevredenheid en is al jaren een succesvol traject voor duizenden treinreizigers. Boek uw treinreis naar Ashford daarom direct via onze website!

Reistijd naar Ashford

Hieronder vindt u een overzicht van de reistijd naar Ashford op populaire trajecten, maar er zijn veel meer opstapstations binnen Nederland mogelijk. Zoek daarom treintickets naar Ashford via de bovenstaande knoppen en ontdek de prijzen, reistijd en beschikbaarheid voor uw treinreis.

Traject Reistijd Overstappen
Trein van Amsterdam naar Ashford 4:15 1
Trein van Schiphol naar Ashford 4:02 1
Trein van Rotterdam naar Ashford 3:37 1
Trein van Utrecht naar Ashford 4:53 1

Korting op treinreis naar Ashford

Naast de treinkaartjes acties die op deze website worden getoond zijn er een aantal andere manieren om goedkoop per trein naar Ashford te reizen. Zo kunt u middels een NS abonnement korting op de treinreis naar Ashford verkrijgen, aangezien u op het Nederlandse gedeelte van de reis recht heeft op korting. Tevens is het mogelijk om te profiteren van vroegboekkorting. Zo boekt u treintickets 2 tot 3 maanden van tevoren het goedkoopst.

De laatste tip voor een goedkope treinreis naar Ashford om te reizen in de avonduren (goedkoper) of om een weekendje weg te boeken van zaterdag t/m maandag i.p.v. vrijdag t/m zondag (is minder populair).

Goedkoop treinkaartje naar Ashford

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Engelse bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Ashford bekijk u eerst onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Ashford plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen.

Hotel in Ashford

Binnenkort per trein naar Ashford en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Ashford via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button


Terug naar: Treintickets naar Engeland

FAQ: Internationale treinkaartjes

Hoe duur is een treinkaartje?

De prijs van een treinkaartje is afhankelijk van het moment van boeken, de reisklasse, flexibiliteit en het gekozen traject. Zoek tickets en bepaal het tarief voor jouw treinreis.

Hoe duur is een treinkaartje?

Er zijn diverse aanbieders voor internationale treintickets. Per bestemming hebben wij het juiste verkooppunt geselecteerd. Boek jouw goedkope treinkaartjes vandaag nog!

Kan ik met korting reizen?

Reizigers profiteren van vroegboekkorting en korting op het binnenlandse deel, mits je hier recht op hebt. Daarbij zijn er natuurlijk regelmatig aanbiedingen, waar wij je graag van op de hoogte brengen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *