Treinreis naar Warschau

Trein naar Warschau

Wilt u met de trein naar Warschau? Dan hebben wij een aantal aantrekkelijk aanbiedingen voor u gevonden! Treintickets naar Warschau zijn al verkrijgbaar voor € 129,- via onze website, waarna u per ICE International, IC Berlijn of InterCity NightLine naar deze fantastische Poolse bestemming kunt reizen. De treinreis naar Warschau scoort een hoge klanttevredenheid en is met een reistijd van 23:39 uur afgelegd. Onderweg bent u voorzien van service aan boord, comfortabele zitplaatsen met voldoende beenruimte en een prachtig landschap dat aan u voorbij raast.

Waarom een treinreis naar Warschau maken? U bespaart op benzine- en parkeerkosten, heeft geen last van file’s en komt uitgerust aan op uw bestemming. Voor veel reizigers begint de vakantie al in de trein naar Warschau. Een weekendje weg, stedentrip of vakantie? De trein is het ideale vervoersmiddel voor uw reis! Zoek daarom direct naar treintickets/treinkaartjes en ontdek hoe voordelig het kan zijn! Wij raden aan om ongeveer 92 dagen van tevoren uw reis te boeken voor vroegboekkorting.

Internationale treinkaartjes

Reistijd per trein naar Warschau

Benieuwd naar de reisduur/reistijd per trein naar Warschau? Bekijk de onderstaande tabel, waarin het traject, de reistijd en het aantal keer overstappen wordt weergegeven.

Traject Reistijd (uur)
Afstand (km)
Trein van Amsterdam naar Warschau 17:55 1430
Trein van Schiphol naar Warschau 17:58 1435
Trein van Rotterdam naar Warschau 18:27 1420
Trein van Utrecht naar Warschau 16:49 1320

Treintickets naar Warschau

Via onze website boekt u goedkope treintickets naar Warschau. Wilt u profiteren van kortingsacties of aanbiedingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook! Er worden regelmatig aanbiedingen georganiseerd richting Duitsland. Profiteren van vroegboekkorting? Bestel uw tickets dan ongeveer 92 dagen van tevoren.

Bezienswaardigheden in Warschau

Hieronder vindt u een overzicht van populaire (Must-See) bezienswaardigheden in Warschau.

  • Sacramentsklooster
  • Johanneskathedraal
  • Rynek Starego Miasta
  • Verschillende Paleizen
  • Stadhuis van Warschau
  • Krakowskie Przedmieście
  • Paleis van Cultuur en Wetenschap
  • Slotplein
  • Nationaal Museum
  • Łazienkipark

Korting op treinreis naar Warschau

Naast de treinkaartjes acties die op deze website worden getoond zijn er een aantal andere manieren om goedkoop per trein naar Warschau te reizen. Zo kunt u middels een NS abonnement korting op de treinreis naar Warschau verkrijgen, aangezien u op het Nederlandse gedeelte van de reis recht heeft op korting. Tevens is het mogelijk om te profiteren van vroegboekkorting. Zo boekt u treintickets 2 tot 3 maanden van tevoren het goedkoopst.

De laatste tip voor een goedkope treinreis naar Warschau om te reizen in de avonduren (goedkoper) of om een weekendje weg te boeken van zaterdag t/m maandag i.p.v. vrijdag t/m zondag (is minder populair).

Hotel in Warschau

Binnenkort per trein naar Warschau en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Warschau via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button


Terug naar: Treintickets naar Polen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *