Trein naar Linz

Per trein naar Linz? Via onze website boekt u de goedkoopste treintickets naar Linz en reist u met een reistijd van ongeveer 11 uur naar deze geweldige Oostenrijkse bestemming. De reis wordt verzorgd door ICE International of de OBB Nightjet (nachttrein). Het is elke dag 3x mogelijk om per ICE International naar Linz te reizen, waarbij u geniet van comfortabele stoelen, gratis WiFi en service aan boord. In de nachttrein naar Linz kunt u heerlijk slapen en komt u de volgende dag uitgerust aan op uw bestemming.

Tarieven van treintickets naar Linz

De tarieven van treintickets naar Linz hangen af van een aantal factoren.

 • Treinkaartjes per CityNightLine vanaf € 58;
 • Treinkaartjes per ICE International vanaf € 90,80.

Enkele tips voor goedkopere tickets

 • Boek ongeveer 92 dagen van tevoren voor vroegboekkorting;
 • Reizen in de avonduren is vaak voordeliger;
 • Een weekendje weg van zaterdag t/m maandag is goedkoper dan van vrijdag t/m zondag;
 • Bekijk of er een actie lopende is!

Treinticket naar Linz boeken

Wilt u direct een treinticket naar Linz boeken? Maak dan gebruik van de onderstaande knop en bekijk of er nog tickets voor uw reisperiode beschikbaar zijn. Uiteraard kunt u ook voor een hotelovernachting in Linz terecht op onze website. U kunt vervolgens hotels van ruim 200 websites vergelijken, waardoor u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs vindt.

Bezienswaardigheden in Linz

Hieronder vindt u een overzicht van bezienswaardigheden in Linz.

 • Ars Electronica Center
 • Lentos Art Museum
 • Pöstlingbergbahn
 • Schlossmuseum Linz
 • Oude Dom van Linz
 • Stadhuis van Linz
 • Wilhering Abbey
 • Donauhalle
 • Nieuwe Dom

Bekijk ook: Bus naar Linz

Korting op treinreis naar Linz

Naast de treinkaartjes acties die op deze website worden getoond zijn er een aantal andere manieren om goedkoop per trein naar Linz te reizen. Zo kunt u middels een NS abonnement korting op de treinreis naar Linz verkrijgen, aangezien u op het Nederlandse gedeelte van de reis recht heeft op korting. Tevens is het mogelijk om te profiteren van vroegboekkorting. Zo boekt u treintickets 2 tot 3 maanden van tevoren het goedkoopst.

De laatste tip voor een goedkope treinreis naar Linz om te reizen in de avonduren (goedkoper) of om een weekendje weg te boeken van zaterdag t/m maandag i.p.v. vrijdag t/m zondag (is minder populair).

Goedkoop treinkaartje naar Linz

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Oostenrijkse bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Linz bekijk u eerst onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Linz plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen.

Hotel in Linz

Binnenkort per trein naar Linz en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Linz via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button


Terug naar: Treintickets naar Oostenrijk

FAQ: Internationale treinkaartjes

Hoe duur is een treinkaartje?

De prijs van een treinkaartje is afhankelijk van het moment van boeken, de reisklasse, flexibiliteit en het gekozen traject. Zoek tickets en bepaal het tarief voor jouw treinreis.

Hoe duur is een treinkaartje?

Er zijn diverse aanbieders voor internationale treintickets. Per bestemming hebben wij het juiste verkooppunt geselecteerd. Boek jouw goedkope treinkaartjes vandaag nog!

Kan ik met korting reizen?

Reizigers profiteren van vroegboekkorting en korting op het binnenlandse deel, mits je hier recht op hebt. Daarbij zijn er natuurlijk regelmatig aanbiedingen, waar wij je graag van op de hoogte brengen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *