Treinreis naar Bologna

Wilt u met de trein naar Bologna? Dan hebben wij een aantal aantrekkelijk aanbiedingen voor u gevonden! Treintickets naar Bologna zijn al verkrijgbaar voor € 89,- via onze website, waarna u per ICE International, InterCity Night, TGV en/of Thalys Linenaar deze fantastische Italiaanse bestemming kunt reizen. De treinreis naar Bologna scoort een hoge klanttevredenheid en is met een reistijd van 13:45 uur afgelegd. Onderweg bent u voorzien van service aan boord, comfortabele zitplaatsen met voldoende beenruimte en een prachtig landschap dat aan u voorbij raast.

Waarom een treinreis naar Bologna maken? U bespaart op benzine- en parkeerkosten, heeft geen last van file’s en komt uitgerust aan op uw bestemming. Voor veel reizigers begint de vakantie al in de trein naar Bologna. Een weekendje weg, stedentrip of vakantie? De trein is het ideale vervoersmiddel voor uw reis! Zoek daarom direct naar treintickets/treinkaartjes en ontdek hoe voordelig het kan zijn! Wij raden aan om ongeveer 92 dagen van tevoren uw reis te boeken voor vroegboekkorting.

Trein naar Bologna

Bologna is misschien wel de mooiste stad van Europa en moet u zeker een keer gezien hebben!

Reistijd per trein naar Bologna

Benieuwd naar de reisduur/reistijd per trein naar Bologna? Bekijk de onderstaande tabel, waarin het traject, de reistijd en het aantal keer overstappen wordt weergegeven.

Traject Reistijd Overstappen
Trein van Amsterdam naar Bologna 13:45 1
Trein van Schiphol naar Bologna 13:32 1
Trein van Rotterdam naar Bologna 13:04 1
Trein van Utrecht naar Bologna 15:23 1

Treintickets naar Bologna

Via onze website boekt u goedkope treintickets naar Bologna. Wilt u profiteren van kortingsacties of aanbiedingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook! Er worden regelmatig aanbiedingen georganiseerd richting Duitsland. Profiteren van vroegboekkorting? Bestel uw tickets dan ongeveer 92 dagen van tevoren.

Bezienswaardigheden in Bologna

Hieronder vindt u een overzicht van populaire (Must-See) bezienswaardigheden in Bologna.

  • Piazza Maggiore
  • Beklim de Torre degli Asinelli
  • Stadswandeling met gids
  • Museo della Storia di Bologna
  • De torens Garisenda en Asinelli
  • Quadrilatero
  • Sint-Petroniusbasiliek
  • Piazza del Nettuno
  • Montagnolapark

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *