Trein naar Salerno

Wilt u met de trein naar Salerno? Dan hebben wij een aantal aantrekkelijk aanbiedingen voor u gevonden! Treintickets naar Salerno zijn al verkrijgbaar voor € 129,- via onze website, waarna u per ICE International, InterCity Night, TGV en/of Thalys Linenaar deze fantastische Italiaanse bestemming kunt reizen. De treinreis naar Salerno scoort een hoge klanttevredenheid en is met een reistijd van 23:39 uur afgelegd. Onderweg bent u voorzien van service aan boord, comfortabele zitplaatsen met voldoende beenruimte en een prachtig landschap dat aan u voorbij raast.

Waarom een treinreis naar Salerno maken? U bespaart op benzine- en parkeerkosten, heeft geen last van file’s en komt uitgerust aan op uw bestemming. Voor veel reizigers begint de vakantie al in de trein naar Salerno. Een weekendje weg, stedentrip of vakantie? De trein is het ideale vervoersmiddel voor uw reis! Zoek daarom direct naar treintickets/treinkaartjes en ontdek hoe voordelig het kan zijn! Wij raden aan om ongeveer 92 dagen van tevoren uw reis te boeken voor vroegboekkorting.

Treinreizen naar Napels

Reistijd per trein naar Salerno

Benieuwd naar de reisduur/reistijd per trein naar Salerno? Bekijk de onderstaande tabel, waarin het traject, de reistijd en het aantal keer overstappen wordt weergegeven.

Traject Reistijd Overstappen
Trein van Amsterdam naar Salerno 23:39 2
Trein van Schiphol naar Salerno 23:27 2
Trein van Rotterdam naar Salerno 22:58 2
Trein van Utrecht naar Salerno 23:59 2

Treintickets naar Salerno

Via onze website boekt u goedkope treintickets naar Salerno. Wilt u profiteren van kortingsacties of aanbiedingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook! Er worden regelmatig aanbiedingen georganiseerd richting Duitsland. Profiteren van vroegboekkorting? Bestel uw tickets dan ongeveer 92 dagen van tevoren.

Bezienswaardigheden in Salerno

Hieronder vindt u een overzicht van populaire (Must-See) bezienswaardigheden in Salerno.

  • Duomo di Salerno (kerk)
  • Giardino della Minerva (tuinen, panorama)
  • Lungomare di Salerno (boulevard)
  • Villa Comunale (park)
  • Centro Storico Salerno (centrum)
  • Castello di Arechi (kasteel)
  • Chiesa San Pietro a Corte (kerk)
  • Chiesa di San Giorgio (kerk)
  • Due Fratelli (strand)

Goedkoop treinkaartje naar Salerno

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Europese bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Salerno of stedentrip tips kijkt u altijd eerst even op onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Salerno plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen en bestemmingen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *