Trein naar Milaan

Wilt u met de trein naar Milaan? Dan hebben wij een aantal aantrekkelijk aanbiedingen voor u gevonden! Treintickets naar Milaan zijn al verkrijgbaar voor € 68,- via onze website, waarna u per ICE International, InterCity Night, TGV en/of Thalys Linenaar deze fantastische Italiaanse bestemming kunt reizen. De treinreis naar Milaan scoort een hoge klanttevredenheid en is met een reistijd van 11:33 uur afgelegd. Onderweg bent u voorzien van service aan boord, comfortabele zitplaatsen met voldoende beenruimte en een prachtig landschap dat aan u voorbij raast.

Waarom een treinreis naar Milaan maken? U bespaart op benzine- en parkeerkosten, heeft geen last van file’s en komt uitgerust aan op uw bestemming. Voor veel reizigers begint de vakantie al in de trein naar Milaan. Een weekendje weg, stedentrip of vakantie? De trein is het ideale vervoersmiddel voor uw reis! Zoek daarom direct naar treintickets/treinkaartjes en ontdek hoe voordelig het kan zijn! Wij raden aan om ongeveer 92 dagen van tevoren uw reis te boeken voor vroegboekkorting.

Trein naar Milaan

Reistijd per trein naar Milaan

Benieuwd naar de reisduur/reistijd per trein naar Milaan? Bekijk de onderstaande tabel, waarin het traject, de reistijd en het aantal keer overstappen wordt weergegeven.

Traject Reistijd Overstappen
Trein van Amsterdam naar Milaan 11:33 1
Trein van Schiphol naar Milaan 11:21 1
Trein van Rotterdam naar Milaan 10:52 1
Trein van Utrecht naar Milaan 11:33 1

Treinreizen naar Milaan

Treintickets naar Milaan

Via onze website boekt u goedkope treintickets naar Milaan. Wilt u profiteren van kortingsacties of aanbiedingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook! Er worden regelmatig aanbiedingen georganiseerd richting Duitsland. Profiteren van vroegboekkorting? Bestel uw tickets dan ongeveer 92 dagen van tevoren.

Bezienswaardigheden in Milaan

Hieronder vindt u een overzicht van populaire (Must-See) bezienswaardigheden in Milaan.

  • Dom van Milaan
  • Castello Sforzesco
  • Galleria Vittorio Emanuele II
  • Santa Maria delle Grazie
  • La Scala Theater
  • San Siro
  • Navigli
  • Gouden vierhoek
  • Colonne di San Lorenzo
  • Giardini Pubblici

Goedkoop treinkaartje naar Milaan

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Europese bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Milaan of stedentrip tips kijkt u altijd eerst even op onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Milaan plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen en bestemmingen.