Trein naar Florence

Wilt u met de trein naar Florence? Dan hebben wij een aantal aantrekkelijk aanbiedingen voor u gevonden! Treintickets naar Florence zijn al verkrijgbaar voor € 122,- via onze website, waarna u per ICE International, InterCity Night, TGV en/of Thalys Linenaar deze fantastische Italiaanse bestemming kunt reizen. De treinreis naar Florence scoort een hoge klanttevredenheid en is met een reistijd van 14:23 uur afgelegd. Onderweg bent u voorzien van service aan boord, comfortabele zitplaatsen met voldoende beenruimte en een prachtig landschap dat aan u voorbij raast.

Waarom een treinreis naar Florence maken? U bespaart op benzine- en parkeerkosten, heeft geen last van file’s en komt uitgerust aan op uw bestemming. Voor veel reizigers begint de vakantie al in de trein naar Florence. Een weekendje weg, stedentrip of vakantie? De trein is het ideale vervoersmiddel voor uw reis! Zoek daarom direct naar treintickets/treinkaartjes en ontdek hoe voordelig het kan zijn! Wij raden aan om ongeveer 92 dagen van tevoren uw reis te boeken voor vroegboekkorting.

Treinreizen naar Florence

Reistijd per trein naar Florence

Benieuwd naar de reisduur/reistijd per trein naar Florence? Bekijk de onderstaande tabel, waarin het traject, de reistijd en het aantal keer overstappen wordt weergegeven.

Traject Reistijd Overstappen
Trein van Amsterdam naar Florence 14:23 2
Trein van Schiphol naar Florence 14:11 2
Trein van Rotterdam naar Florence 13:42 2
Trein van Utrecht naar Florence 16:00 2

Treintickets naar Florence

Treintickets naar Florence

Via onze website boekt u goedkope treintickets naar Florence. Wilt u profiteren van kortingsacties of aanbiedingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook! Er worden regelmatig aanbiedingen georganiseerd richting Duitsland. Profiteren van vroegboekkorting? Bestel uw tickets dan ongeveer 92 dagen van tevoren.

Bezienswaardigheden in Florence

Hieronder vindt u een overzicht van populaire (Must-See) bezienswaardigheden in Florence.

  • Uffizi
  • Santa Croce
  • Palazzo Vecchio
  • Piazza della Signoria
  • Palazzio Pitti
  • Ponte Vecchio
  • Piazzale Michelangelo
  • Biblioteca Medicea Laurenziana
  • Bargello

Goedkoop treinkaartje naar Florence

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Europese bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Florence of stedentrip tips kijkt u altijd eerst even op onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Florence plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen en bestemmingen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *