Trein naar Ancona

Wilt u met de trein naar Ancona? Dan hebben wij een aantal aantrekkelijk aanbiedingen voor u gevonden! Treintickets naar Ancona zijn al verkrijgbaar voor € 119,- via onze website, waarna u per ICE International, InterCity Night, TGV en/of Thalys Linenaar deze fantastische Italiaanse bestemming kunt reizen. De treinreis naar Ancona scoort een hoge klanttevredenheid en is met een reistijd van 17:12 uur afgelegd. Onderweg bent u voorzien van service aan boord, comfortabele zitplaatsen met voldoende beenruimte en een prachtig landschap dat aan u voorbij raast.

Waarom een treinreis naar Ancona maken? U bespaart op benzine- en parkeerkosten, heeft geen last van file’s en komt uitgerust aan op uw bestemming. Voor veel reizigers begint de vakantie al in de trein naar Ancona. Een weekendje weg, stedentrip of vakantie? De trein is het ideale vervoersmiddel voor uw reis! Zoek daarom direct naar treintickets/treinkaartjes en ontdek hoe voordelig het kan zijn! Wij raden aan om ongeveer 92 dagen van tevoren uw reis te boeken voor vroegboekkorting.

Trein naar Ancona

Reistijd per trein naar Ancona

Benieuwd naar de reisduur/reistijd per trein naar Ancona? Bekijk de onderstaande tabel, waarin het traject, de reistijd en het aantal keer overstappen wordt weergegeven.

Traject Reistijd Overstappen
Trein van Amsterdam naar Ancona 17:12 2
Trein van Schiphol naar Ancona 17:00 2
Trein van Rotterdam naar Ancona 16:31 2
Trein van Utrecht naar Ancona 16:59 2

Treintickets naar Ancona

Treintickets naar Ancona

Via onze website boekt u goedkope treintickets naar Ancona. Wilt u profiteren van kortingsacties of aanbiedingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook! Er worden regelmatig aanbiedingen georganiseerd richting Duitsland. Profiteren van vroegboekkorting? Bestel uw tickets dan ongeveer 92 dagen van tevoren.

Bezienswaardigheden in Ancona

Hieronder vindt u een overzicht van populaire (Must-See) bezienswaardigheden in Ancona.

  • Cattedrale San Ciriaco (kathedraal van Ancona)
  • Chiesa Santa Maria (kerk)
  • Monumento ai Caduti (monument)
  • Piazza del Plebiscito di Ancona (plein)
  • Arco di Traiano (triomfboog)
  • Cattedrale di San Terenzio (kathedraal)
  • Chiesa Santa Maria della Piazza (plein voor de kerk)

Goedkoop treinkaartje naar Ancona

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Europese bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Ancona of stedentrip tips kijkt u altijd eerst even op onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Ancona plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen en bestemmingen.