Trein naar het Zwarte Woud

Wilt u met de trein naar het Zwarte Woud? Dan hebben wij een aantal aantrekkelijk aanbiedingen voor u gevonden! Treintickets naar het Zwarte Woud zijn al verkrijgbaar voor € 29,- via onze website, waarna u per ICE International of InterCity Berlijn naar deze fantastische Duitse bestemming kunt reizen. De treinreis naar het Zwarte Woud scoort een hoge klanttevredenheid en is met een reistijd van 04:54 uur afgelegd. Onderweg bent u voorzien van service aan boord, comfortabele zitplaatsen met voldoende beenruimte en een prachtig landschap dat aan u voorbij raast.

Waarom een treinreis naar het Zwarte Woud maken? U bespaart op benzine- en parkeerkosten, heeft geen last van file’s en komt uitgerust aan op uw bestemming. Voor veel reizigers begint de vakantie al in de trein naar het Zwarte Woud. Een weekendje weg, stedentrip of vakantie? De trein is het ideale vervoersmiddel voor uw reis! Zoek daarom direct naar treintickets/treinkaartjes en ontdek hoe voordelig het kan zijn! Wij raden aan om ongeveer 92 dagen van tevoren uw reis te boeken voor vroegboekkorting.

Reistijd per trein naar het Zwarte Woud

Benieuwd naar de reisduur/reistijd per trein naar het Zwarte Woud? Bekijk de onderstaande tabel, waarin het traject, de reistijd en het aantal keer overstappen wordt weergegeven.

Traject Reistijd Overstappen
Amserdam – Karlsruhe 4:54 0
Amserdam – Baden-Baden 5:20 1
Amserdam – Donaueschingen 7:08 1
Amserdam – Offenburg 5:23 0

Treintickets naar het Zwarte Woud

Via onze website boekt u goedkope treintickets naar het Zwarte Woud. Wilt u profiteren van kortingsacties of aanbiedingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook! Er worden regelmatig aanbiedingen georganiseerd richting Duitsland. Profiteren van vroegboekkorting? Bestel uw tickets dan ongeveer 92 dagen van tevoren.

Bezienswaardigheden in het Zwarte Woud

Hieronder vindt u een overzicht van populaire (Must-See) bezienswaardigheden in het Zwarte Woud.

  • Wandelen in de omgeving
  • Watervallen van Triberg
  • Burg Hohenzoller
  • Freiburg im Breisgau
  • Bron van de Donau
  • Bergen en Kabelbanen
  • Wintersporten in het Zwarte Woud
  • Schwarzwalder Kirsch
  • Koekoeksklokken
  • St. Blasien

Per bus naar het Zwarte Woud?

Korting op treinreis naar het Zwarte Woud

Naast de treinkaartjes acties die op deze website worden getoond zijn er een aantal andere manieren om goedkoop per trein naar het Zwarte Woud te reizen. Zo kunt u middels een NS abonnement korting op de treinreis naar het Zwarte Woud verkrijgen, aangezien u op het Nederlandse gedeelte van de reis recht heeft op korting. Tevens is het mogelijk om te profiteren van vroegboekkorting. Zo boekt u treintickets 2 tot 3 maanden van tevoren het goedkoopst.

De laatste tip voor een goedkope treinreis naar het Zwarte Woud om te reizen in de avonduren (goedkoper) of om een weekendje weg te boeken van zaterdag t/m maandag i.p.v. vrijdag t/m zondag (is minder populair).

Goedkoop treinkaartje naar het Zwarte Woud

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Duitse bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar het Zwarte Woud bekijk u eerst onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar het Zwarte Woud plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen.

Hotel in het Zwarte Woud

Binnenkort per trein naar het Zwarte Woud en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in het Zwarte Woud via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button


Terug naar: Treintickets naar Duitsland

FAQ: Internationale treinkaartjes

Hoe duur is een treinkaartje?

De prijs van een treinkaartje is afhankelijk van het moment van boeken, de reisklasse, flexibiliteit en het gekozen traject. Zoek tickets en bepaal het tarief voor jouw treinreis.

Hoe duur is een treinkaartje?

Er zijn diverse aanbieders voor internationale treintickets. Per bestemming hebben wij het juiste verkooppunt geselecteerd. Boek jouw goedkope treinkaartjes vandaag nog!

Kan ik met korting reizen?

Reizigers profiteren van vroegboekkorting en korting op het binnenlandse deel, mits je hier recht op hebt. Daarbij zijn er natuurlijk regelmatig aanbiedingen, waar wij je graag van op de hoogte brengen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *