Trein naar Bonn

Trein naar Bonn

Wilt u met de trein naar Bonn? Dan hebben wij een aantal aantrekkelijk aanbiedingen voor u gevonden! Treintickets naar Bonn zijn al verkrijgbaar voor € 29,- via onze website, waarna u per ICE International of InterCity Berlijn naar deze fantastische Duitse bestemming kunt reizen. De treinreis naar Bonn scoort een hoge klanttevredenheid en is met een reistijd van 03:20 minuten binnen afzienbare tijd afgelegd. Onderweg bent u voorzien van service aan boord, comfortabele zitplaatsen met voldoende beenruimte en een prachtig landschap dat aan u voorbij raast.

Waarom een treinreis naar Bonn maken? U bespaart op benzine- en parkeerkosten, heeft geen last van file’s en komt uitgerust aan op uw bestemming. Voor veel reizigers begint de vakantie al in de trein naar Bonn. Een weekendje weg, stedentrip of vakantie? De trein is het ideale vervoersmiddel voor uw reis! Zoek daarom direct naar treintickets/treinkaartjes en ontdek hoe voordelig het kan zijn! Wij raden aan om ongeveer 92 dagen van tevoren uw reis te boeken voor vroegboekkorting.

Internationale treinkaartjes

Reistijd per trein naar Bonn

Benieuwd naar de reisduur/reistijd per trein naar Bonn? Bekijk de onderstaande tabel, waarin het traject, de reistijd en het aantal keer overstappen wordt weergegeven.

Traject Reistijd Overstappen
Amsterdam – Bonn 3:20 1
Schiphol – Bonn 3:39 2
Rotterdam- Bonn 3:50 2
Utrecht- Bonn 2:53 1

Treintickets naar Bonn

Via onze website boekt u goedkope treintickets naar Bonn. Wilt u profiteren van kortingsacties of aanbiedingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook! Er worden regelmatig aanbiedingen georganiseerd richting Duitsland. Profiteren van vroegboekkorting? Bestel uw tickets dan ongeveer 92 dagen van tevoren.

Bezienswaardigheden in Bonn

Hieronder vindt u een overzicht van populaire (must-see) bezienswaardigheden in Bonn.

  • Poppelsdorfer Schloss
  • Altes Rathaus/Oude Stadhuis van Bonn
  • Museum Koenig
  • Munster van Bonn
  • Arithmeum
  • LVR-LandesMuseum Bonn
  • Bundeskunsthalle
  • Kunstmuseum Bonn
  • Bundeshaus
  • Egyptische Museum Bonn

Per bus naar Bonn?

Goedkoop treinkaartje naar Bonn

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Duitse bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Bonn bekijk u eerst onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Bonn plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen.

Hotel in Bonn

Binnenkort per trein naar Bonn en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Bonn via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button


Terug naar: Treintickets naar Duitsland