Trein naar Aarhus

Met de trein naar Aarhus? Boek uw goedkope treinkaartjes naar Aarhus via onze website vanaf € 98,- en reis met een reistijd van slechts 10:12 uur naar deze geweldige fantastische Deense bestemming. Zo reist u ontspannen, betaalbaar en snel naar deze zonnige Deense bestemming en begint uw vakantie al in de trein!

De reis wordt verzorgd door ICE International, IC Berlijn en de reguliere InterCity, waardoor u de gehele reis geniet van comfortabele stoelen, voldoende bagageruimte en service aan boord (behalve in de reguliere InterCity voor het laatste deel van de reis). De reguliere InterCity is vergelijkbaar met IC (snel) treinen in Nederland en geeft u de mogelijkheid voor voldoende bagageruimte, comfortabele stoelen, maar beschikt niet over catering aan boord.

Trein naar Aarhus vanaf € 98

De trein naar Aarhus vertrekt dagelijks vanuit Amsterdam en wordt jaarlijks door duizenden reizigers afgelegd. Voor deze bestemming moet u overstappen van de ICE International of de IC Berlijn naar de reguliere InterCity op station Osnabruck en/of Hamburg. Wij raden aan om een treinreis met zo min mogelijk overstappen te selecteren, waarmee u het reisgemak en plezier van de treinreis naar Aarhus verhoogt.

Reistijd naar Aarhus

Vertrekstation Reistijd
Trein van Amsterdam CS naar Aarhus 10:12
Trein van Schiphol naar Aarhus 10:19
Trein van Rotterdam CS naar Aarhus 10:43
Trein van Utrecht CS naar Aarhus 10:45

Besparing op reiskosten

Met de trein naar Aarhus bespaart u enorm op de reiskosten, aangezien u geen benzine- en parkeerkosten heeft en geen tolwegen tegenkomt.Daarbij loopt u geen risico met uw voertuig en hoeft u niet op de weg/route te letten.

Treinticket naar Aarhus boeken

Via de onderstaande link boekt u goedkope treintickets naar Aarhus. Wanneer u ongeveer 82 tot 90 dagen van tevoren boekt, profiteert u van vroegboekkorting.

Bezienswaardigheden in Aarhus

Binnenkort een stedentrip per trein naar Aarhus maken? Bezoek de onderstaande bezienswaardigheden tijdens uw verblijf en krijg de juiste impressie van deze mooie Deense stad.

  • Moesgaard Museum
  • Aros Aarhus Kunstmuseum (met panorama over de stad)
  • Openluchtmuseum Den Gamle By (terug in de tijd)
  • Marselisborg Deer Park (leuk park voor een korte wandeling)
  • Aarhus Domkirke (kerk)
  • Latin Quarter (centrum)
  • Tivoli Friheden (pretpark)

Korting op treintickets naar Aarhus?

Boek uw treintickets naar Aarhus dan ongeveer 4 maanden van tevoren, zodat u profiteert van vroegboekkorting naar Aarhus. Op deze manier reist u het goedkoopst per trein naar deze Deense bestemming en kunt u optimaal genieten.

Goedkoop treinkaartje naar Aarhus

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Europese bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Aarhus of stedentrip tips kijkt u altijd eerst even op onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Aarhus plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen en bestemmingen.

Treintickets naar Aarhus

Hotel in Aarhus

Binnenkort per trein naar Aarhus en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Aarhus via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button

Voordelen van treinreizen naar Aarhus

Bekijk hier de voordelen van de treinreis naar Aarhus.

Service aan boord Ontspannen reizen Voldoende beenruimte
Directe verbinding Lage reiskosten Voldoende bagage

FAQ: Internationale treinkaartjes

Hoe duur is een treinkaartje?

De prijs van een treinkaartje is afhankelijk van het moment van boeken, de reisklasse, flexibiliteit en het gekozen traject. Zoek tickets en bepaal het tarief voor jouw treinreis.

Hoe duur is een treinkaartje?

Er zijn diverse aanbieders voor internationale treintickets. Per bestemming hebben wij het juiste verkooppunt geselecteerd. Boek jouw goedkope treinkaartjes vandaag nog!

Kan ik met korting reizen?

Reizigers profiteren van vroegboekkorting en korting op het binnenlandse deel, mits je hier recht op hebt. Daarbij zijn er natuurlijk regelmatig aanbiedingen, waar wij je graag van op de hoogte brengen.