Trein naar Aalborg

Met de trein naar Aalborg? Boek uw goedkope treinkaartjes naar Aalborg via onze website vanaf € 98,- en reis met een reistijd van slechts 11:53 uur naar deze geweldige fantastische Deense bestemming. Zo reist u ontspannen, betaalbaar en snel naar deze zonnige Deense bestemming en begint uw vakantie al in de trein!

De reis wordt verzorgd door ICE International, IC Berlijn en de reguliere InterCity, waardoor u de gehele reis geniet van comfortabele stoelen, voldoende bagageruimte en service aan boord (behalve in de reguliere InterCity voor het laatste deel van de reis). De reguliere InterCity is vergelijkbaar met IC (snel) treinen in Nederland en geeft u de mogelijkheid voor voldoende bagageruimte, comfortabele stoelen, maar beschikt niet over catering aan boord.

Trein naar Aalborg vanaf € 98

De trein naar Aalborg vertrekt dagelijks vanuit Amsterdam en wordt jaarlijks door duizenden reizigers afgelegd. Voor deze bestemming moet u overstappen van de ICE International of de IC Berlijn naar de reguliere InterCity op station Osnabruck en/of Hamburg. Wij raden aan om een treinreis met zo min mogelijk overstappen te selecteren, waarmee u het reisgemak en plezier van de treinreis naar Aalborg verhoogt.

Reistijd naar Aalborg

Vertrekstation Reistijd
Trein van Amsterdam CS naar Aalborg 11:53
Trein van Schiphol naar Aalborg 11:59
Trein van Rotterdam CS naar Aalborg 12:28
Trein van Utrecht CS naar Aalborg 12:32

Besparing op reiskosten

Met de trein naar Aalborg bespaart u enorm op de reiskosten, aangezien u geen benzine- en parkeerkosten heeft en geen tolwegen tegenkomt.Daarbij loopt u geen risico met uw voertuig en hoeft u niet op de weg/route te letten.

Treinticket naar Aalborg boeken

Via de onderstaande link boekt u goedkope treintickets naar Aalborg. Wanneer u ongeveer 82 tot 90 dagen van tevoren boekt, profiteert u van vroegboekkorting.

Bezienswaardigheden in Aalborg

Binnenkort een stedentrip per trein naar Aalborg maken? Bezoek de onderstaande bezienswaardigheden tijdens uw verblijf en krijg de juiste impressie van deze mooie Deense stad.

  • Aalborg Zoologiske Have (dierentuin)
  • Lindholm Hoeje Museum (met bekende begraafplaats op de heuvel)
  • Springeren (museum)
  • Jomfru Ane Gade (beroemde straat)
  • Aalborgtarnet (torenhoge bezienswaardigheid)
  • The Park of Music (leuk om te zien)
  • Budolfi Domkirke (mooie kerk)

Korting op treintickets naar Aalborg?

Boek uw treintickets naar Aalborg dan ongeveer 4 maanden van tevoren, zodat u profiteert van vroegboekkorting naar Aalborg. Op deze manier reist u het goedkoopst per trein naar deze Deense bestemming en kunt u optimaal genieten.

Trein naar Aalborg

Goedkoop treinkaartje naar Aalborg

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Europese bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Aalborg of stedentrip tips kijkt u altijd eerst even op onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Aalborg plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen en bestemmingen.

Hotel in Aalborg

Binnenkort per trein naar Aalborg en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Aalborg via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button

Voordelen van treinreizen naar Aalborg

Bekijk hier de voordelen van de treinreis naar Aalborg.

Service aan boord Ontspannen reizen Voldoende beenruimte
Directe verbinding Lage reiskosten Voldoende bagage

FAQ: Internationale treinkaartjes

Hoe duur is een treinkaartje?

De prijs van een treinkaartje is afhankelijk van het moment van boeken, de reisklasse, flexibiliteit en het gekozen traject. Zoek tickets en bepaal het tarief voor jouw treinreis.

Hoe duur is een treinkaartje?

Er zijn diverse aanbieders voor internationale treintickets. Per bestemming hebben wij het juiste verkooppunt geselecteerd. Boek jouw goedkope treinkaartjes vandaag nog!

Kan ik met korting reizen?

Reizigers profiteren van vroegboekkorting en korting op het binnenlandse deel, mits je hier recht op hebt. Daarbij zijn er natuurlijk regelmatig aanbiedingen, waar wij je graag van op de hoogte brengen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *