Trein naar Leuven

Wilt u binnenkort met de trein naar Leuven? Dan is dit uw kans, want tickets naar deze geweldige stad zijn al verkrijgbaar vanaf € 27! Daarbij kunt u een Superdagretour België voor € 56,- en een Weekendretour voor € 53,- boeken. Deze tarieven maken het voor duizenden reizigers mogelijk om een goedkope stedentrip te boeken en er even tussenuit te gaan. Het is dan ook niet voor niets dat Leuven in het rijtje van populairste Belgische bestemmingen staat. Niet alleen zakelijke reizigers, maar tevens duizenden vrijetijdsreizigers trekken jaarlijks met de trein in de richting van Leuven om te shoppen, te feesten en te ontspannen.

Bezienswaardigheden in Leuven

  • Stadhuis van Leuven
  • Pleinen in Leuven
  • Leuvense Universiteitsbibliotheken
  • Groot en Klein Begijnhof
  • Brouwerij Artois
  • Sint Pieterskerk
  • en nog veel meer!

Dit is zeker een Europese bestemming die u een keer gezien moet hebben!

Treinreis naar Leuven

De treinreis naar Leuven wordt vaak als comfortabel, voordelig en snel bestempeld. U bespaart namelijk op benzine- en parkeerkosten en heeft geen last van file- of parkeerproblemen. Daarnaast kunt u op de vertrektijd aankomen op het perron, instappen en direct vertrekken (ideaal!). De treinreis naar Leuven scoort hoog op klanttevredenheid en is al jaren een succesvol traject voor duizenden treinreizigers. Boek uw treinreis naar Leuven daarom direct via onze website!

Reistijd naar Leuven

De reistijd naar Leuven hangt sterk af van de trein die u neemt. Zo is het mogelijk om met de Thalys of InterCity Brussel naar Leuven te reizen, maar wanneer u een Superdagretour of Weekendretour boekt is het enkel mogelijk om met de InterCity Brussel (reistijd van 3:08 uur) te reizen, terwijl de reistijd per Thalys (2:17 uur) naar Leuven veel korter is. Dit verschil is voornamelijk te verklaren door de vele tussenstops die de IC Brussel extra maakt. De Thalys maakt een stop op Amsterdam Centraal, Schiphol en Rotterdam Centraal. Voor de InterCity Leuven kunt u echter opstappen op Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Utrecht en Roosendaal.

Traject Reistijd Overstappen
Amsterdam – Leuven 3:08 0
Schiphol – Leuven 2:53 0
Rotterdam – Leuven 1:51 0
Utrecht – Leuven 2:38 1

Korting op treinreis naar Leuven

Naast de treinkaartjes acties die op deze website worden getoond zijn er een aantal andere manieren om goedkoop per trein naar Leuven te reizen. Zo kunt u middels een NS abonnement korting op de treinreis naar Leuven verkrijgen, aangezien u op het Nederlandse gedeelte van de reis recht heeft op korting. Tevens is het mogelijk om te profiteren van vroegboekkorting. Zo boekt u treintickets 2 tot 3 maanden van tevoren het goedkoopst.

De laatste tip voor een goedkope treinreis naar Leuven om te reizen in de avonduren (goedkoper) of om een weekendje weg te boeken van zaterdag t/m maandag i.p.v. vrijdag t/m zondag (is minder populair).

Goedkoop treinkaartje naar Leuven

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Belgische bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Leuven bekijk u eerst onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Leuven plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen.

Hotel in Leuven

Binnenkort per trein naar Leuven en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Leuven via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button


Terug naar: Treintickets naar België

FAQ: Internationale treinkaartjes

Hoe duur is een treinkaartje?

De prijs van een treinkaartje is afhankelijk van het moment van boeken, de reisklasse, flexibiliteit en het gekozen traject. Zoek tickets en bepaal het tarief voor jouw treinreis.

Hoe duur is een treinkaartje?

Er zijn diverse aanbieders voor internationale treintickets. Per bestemming hebben wij het juiste verkooppunt geselecteerd. Boek jouw goedkope treinkaartjes vandaag nog!

Kan ik met korting reizen?

Reizigers profiteren van vroegboekkorting en korting op het binnenlandse deel, mits je hier recht op hebt. Daarbij zijn er natuurlijk regelmatig aanbiedingen, waar wij je graag van op de hoogte brengen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *