Trein naar Brugge

Wilt u binnenkort met de trein naar Brugge? Dan is dit uw kans, want tickets naar deze geweldige stad zijn al verkrijgbaar vanaf € 32! Daarbij kunt u een Superdagretour België voor € 68,- en een Weekendretour voor € 63,- boeken. Deze tarieven maken het voor duizenden reizigers mogelijk om een goedkope stedentrip te boeken en er even tussenuit te gaan. Het is dan ook niet voor niets dat Brugge in het rijtje van populairste Belgische bestemmingen staat. Niet alleen zakelijke reizigers, maar tevens duizenden vrijetijdsreizigers trekken jaarlijks met de trein in de richting van Brugge om te shoppen, te feesten en te ontspannen.

Bezienswaardigheden in Brugge

  • Prinselijk Begijnhof
  • Rondvaart door Brugge
  • Brugge anno 1468
  • Halve Maan
  • Concertgebouw van Brugge
  • The Chocolate Museum
  • en nog veel meer!

Dit is zeker een Europese bestemming die u een keer gezien moet hebben!

Treinreis naar Brugge

De treinreis naar Brugge wordt vaak als comfortabel, voordelig en snel bestempeld. U bespaart namelijk op benzine- en parkeerkosten en heeft geen last van file- of parkeerproblemen. Daarnaast kunt u op de vertrektijd aankomen op het perron, instappen en direct vertrekken (ideaal!). De treinreis naar Brugge scoort hoog op klanttevredenheid en is al jaren een succesvol traject voor duizenden treinreizigers. Boek uw treinreis naar Brugge daarom direct via onze website!

Reistijd naar Brugge

De reistijd naar Brugge hangt sterk af van de trein die u neemt. Zo is het mogelijk om met de Thalys of InterCity Brussel naar Brugge te reizen, maar wanneer u een Superdagretour of Weekendretour boekt is het enkel mogelijk om met de InterCity Brussel te reizen, terwijl de reistijd per Thalys naar Brugge veel korter is. Dit verschil is voornamelijk te verklaren door de vele tussenstops die de IC Brussel extra maakt. De Thalys maakt een stop op Amsterdam Centraal, Schiphol en Rotterdam Centraal. Voor de InterCity Brugge kunt u echter opstappen op Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Utrecht en Roosendaal.

Traject Reistijd Overstappen
Amsterdam- Brugge 3:03 0
Schiphol- Brugge 2:53 0
Rotterdam- Brugge 1:55 0
Utrecht- Brugge 1:43 1

Korting op treinreis naar Brugge

Naast de treinkaartjes acties die op deze website worden getoond zijn er een aantal andere manieren om goedkoop per trein naar Brugge te reizen. Zo kunt u middels een NS abonnement korting op de treinreis naar Brugge verkrijgen, aangezien u op het Nederlandse gedeelte van de reis recht heeft op korting. Tevens is het mogelijk om te profiteren van vroegboekkorting. Zo boekt u treintickets 2 tot 3 maanden van tevoren het goedkoopst.

De laatste tip voor een goedkope treinreis naar Brugge om te reizen in de avonduren (goedkoper) of om een weekendje weg te boeken van zaterdag t/m maandag i.p.v. vrijdag t/m zondag (is minder populair).

Goedkoop treinkaartje naar Brugge

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Belgische bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Brugge bekijk u eerst onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Brugge plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen.

Hotel in Brugge

Binnenkort per trein naar Brugge en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Brugge via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button


Terug naar: Treintickets naar België

FAQ: Internationale treinkaartjes

Hoe duur is een treinkaartje?

De prijs van een treinkaartje is afhankelijk van het moment van boeken, de reisklasse, flexibiliteit en het gekozen traject. Zoek tickets en bepaal het tarief voor jouw treinreis.

Hoe duur is een treinkaartje?

Er zijn diverse aanbieders voor internationale treintickets. Per bestemming hebben wij het juiste verkooppunt geselecteerd. Boek jouw goedkope treinkaartjes vandaag nog!

Kan ik met korting reizen?

Reizigers profiteren van vroegboekkorting en korting op het binnenlandse deel, mits je hier recht op hebt. Daarbij zijn er natuurlijk regelmatig aanbiedingen, waar wij je graag van op de hoogte brengen.