InterCity Brussel

De InterCity Brussel vertrekt dagelijks 16 keer vanaf Amsterdam Centraal naar Brussel. Voor een goedkope treinreis is de IC Brussel ideaal! Naast de tickets met vroegboekkorting zijn er ook Superdagretour en Weekendretour te bestellen tegen een vast tarief. Het reserveren van een zitplaats is niet noodzakelijk, waardoor het mogelijk is om in elke IC Brussel trein te stappen. Zo reist u al vanaf € 26 per InterCity Brussel naar Brussel.

Naast Amsterdam Centraal zijn er nog een aantal opstapstations binnen Nederland. Zo kunt u opstappen op station Schiphol, Den Haag, Rotterdam, Dordrecht en Roosendaal. Vervolgens reist de IC Brussel naar Antwerpen en stopt deze nog op station Mechelen, vliegveld Zaventem, Brussel Noord, Brussel Centraal en Brussel Midi.

Traject van InterCity Brussel

Vroegboeken = voordelig reizen.

Handig om te weten

  • Reizigers die 1e klas reizen hebben een stopcontact boven de stoelen.
  • Er kan voldoende bagage worden meegenomen aan boord van de IC Brussel. Hiervoor zijn bagageruimtes aanwezig en bagage van geringe omvang kan boven de stoel in het rek worden geplaatst.
  • Reserveren is niet nodig. Zo kunt u van elke IC Brussel gebruik maken met een geldig vervoersbewijs.
  • Online betaalt u geen boekingskosten
  • Kortingskaarten, Samenreiskorting en abonnementen zijn geldig voor het Nederlandse deel van het traject en kunt u bij de boeking aangeven.
  • Een fiets kan worden meegenomen voor € 12. Een internationaal fietsticket kunt u bij de NS kaartautomaten aanschaffen of bij de Tickets & Service winkel op stations.
  • Reizigers die 1e klas reizen ontvangen een gratis drankje en kunnen voorafgaande aan de reis ontspannen in de lounge van NS International op station Amsterdam Centraal, Schiphol of Rotterdam.

Treintickets IC Brussel boeken

Binnenkort een weekendje weg of stedentrip naar een mooie Belgische bestemming maken? Boek dan direct een treinticket, zodat u profiteert van de laagste prijs. Via de onderstaande knop kunt u direct de beschikbaarheid opvragen, tarieven bepalen en een boeking plaatsen.

IC Brussel


Terug naar: Overzicht treinen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *