Wiet achtergelaten in trein

Een passagier in de trein naar Schiphol heeft afgelopen week een grote zak met wiet gevonden op de bank van de trein. Hij ging zitten in het treinstel en vond de aanzienlijke hoeveelheid wiet. Om hoeveel het precies ging kon de reiziger niet zeggen, maar niemand leek zich te bekommeren om de drugs. De reiziger vertelde dat hij andere inzittende zag kijken alsof het misschien een grap zou zijn, maar dit bleek niet het geval. Een van de inzittende uit de coupé heeft de wiet later meegenomen, waarbij het niet bekend is of deze zak ook daadwerkelijk is aangegeven bij gevonden voorwerpen.

Het gebeurd uiteraard wel vaker dat er wiet of andere drugs worden achtergelaten in de trein. Het aantal gevonden voorwerpen blijft dan ook elk jaar gelijk, waarbij de waarden van de voorwerpen dreigt te stijgen. Dit zou voornamelijk te wijten zijn aan de opkomst van tablets en smartphones die steeds vaker blijven liggen op de banken in de trein. Wij raden u dan ook aan altijd achterom te kijken om dit soort tragische momenten te voorkomen.

Bent u echter toch iets vergeten? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de klantenservice van de NS of afdeling gevonden voorwerpen, zodat zij u verder kunnen helpen.

Treinverkeer

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *