Treinkaartjes van La Place

Het is momenteel weer mogelijk om een treinkaartjes actie bij La Place te bestellen. Voor slechts € 36,- heeft u al een 2-persoons La Place dagkaart, waarmee u met 2 personen onbeperkt kunt reizen. Zo is de heen- en terugreis compleet en krijgt u bij één van de La Place restaurants een gratis lunch kado. Zo krijgt u een gebakje met een normale cappuccino, koffie of thee bij inlevering van het geprinte ticket. Dit ticket is ideaal als u een evenement, pretpark of stad gaat bezoeken met zijn tweeën.

Natuurlijk is het ook voor een bezoek aan familie, vrienden of kennissen ideaal, want de lunch kunt u gewoon laten zitten. Een hele dag treinen voor slechts € 16,- per persoon is vaak goedkoper dan een dagretour. U doet er dan ook verstandig aan om gebruik te maken van dit goedkope treinkaartje van La Place. Ideaal toch? Op deze manier stimuleert de NS het Openbaar Vervoer en wordt het voor een groot aantal reizigers weer een mogelijkheid om betaalbaar met de trein te reizen.

    • Verkoopperiode: Tot en met 15 januari 2015
    • Reisperiode: 1 december 2014 tot en met 15 februari 2015
    • Kosten: € 36,- (16 pp)

dagretour la place

Een dagje weg met de trein? Boek uw tickets via Treinkaartjes-actie.nl en geniet!

Dagkaart actie van La Place

De dagkaart actie van La Place was al eerder beschikbaar. Zo was het in oktober 2014 ook al mogelijk om deze dagkaart actie aan te schaffen. Deze actie is bedoeld om de mensen tijdens de winter/kerst periode tegemoet te komen. Met ruim 60% korting op een 2 NS dagkaarten is dit een top aanbieding van de NS. Benieuwd hoe het werkt? Dan raden wij u aan om de voorwaarden goed door te nemen, want aan elke trein actie zit een begin- en einddatum. Daarbij zijn de opstaptijden vaak verschillend en loopt het vervoersbewijs op een bepaalde datum af.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *