Nick & Simon geven mini-concert op NS Try Out Festival in Eindhoven

Verlopen!!

Nick & Simon geven donderdag 29 september om 15.30 uur een mini-concert op het NS Try Out Festival op station Eindhoven. Voorafgaand aan het concert ontmoeten zij op het station treinreizigers en fans tijdens een besloten Meet & Greet. Na afloop signeren Nick & Simon hun nieuwe dvd ‘The American Dream’ op het festival.

Het is niet de eerste keer dat Nick & Simon te gast zijn op het NS Try Out Festival. Vorig jaar verzorgden zij een optreden en signeersessie tijdens het festival op station Amersfoort. Op dit succesvol optreden bouwen we nu voort. Sinds deze zomer zijn NS en Nick & Simon aan elkaar verbonden door verschillende activiteiten. De zangers waren al te gast met flitsoptredens in treinen en op stations, op de NS-boot tijdens de GayPride en in de commercial voor de nieuwe NS abonnementen.

NS en Nick & Simon: Natuurlijk Samen
NS en Nick & Simon gaan Natuurlijk Samen. De initialen zijn niet het enige wat hen bindt. NS en Nick & Simon vinden elkaar in muziek. Veel reizigers luisteren in de trein naar muziek, ook naar die van Nick & Simon. Veel van hun fans reizen naar de concerten van Nick & Simon per trein. De fans van Nick & Simon zijn NS-reizigers, en andersom.

 

Mini-concert en signeersessie
Om 15.30 uur geven Nick & Simon een mini concert voor hun fans en de reizigers op het station in Eindhoven. Ook presenteren Nick & Simon hun nieuwe dvd ‘The American Dream’ aan de pers. Kees Tol, hun roadmanager in Amerika, zal de eerste dvd aan Nick & Simon overhandigen. Om 16.15 uur geven Nick & Simon een signeersessie op het stationsplein.

Lees Meer: http://www.ns.nl/over-ns/nieuwscentrum/persberichten/2011/9/nick–simon-geven-mini-concert-op-ns-try-out-festival.html

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *