Man in trein mishandeld bij Hoogkarspel

Afgelopen week is een 20-jarige man slachtoffer geworden van een mishandeling in de trein bij Hoogkarspel. Toen hij op de trein wou stappen werd hij door drie jongens geslagen en tegen het hoofd geschopt. Zelfs toen de jongen was gevallen, gingen de daders gewoon door en zijn zij later gevlucht. De politie is dan ook opzoek naar de daders en vraagt getuige zich te melden.

Spoorveiligheid

Signalement

De vrouwen en de mannen hadden een donker uiterlijk en verschilden behoorlijk in leeftijd. De ene vrouw was gezet, rond de 36 jaar oud, en had een tattoo in haar nek en op haar rechterarm. De andere vrouw was ongeveer 50 jaar. De mannen waren rond de 26, 35 en 55. Heeft u deze mishandelaars gezien? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844

Oorzaak

De mogelijke oorzaak van de mishandeling is terug te redeneren vanuit een eerder voorval op bij het treinstation. Het 20-jarige slachtoffer wilde oversteken toen er plots een groene auto aankwam met 2 vrouwen. Een van de vrouwen stak haar middelvinger op, waarna een woordenwisseling plaatsvond en één van de vrouwen haar telefoon pakte en begon te bellen. De jongen ging vervolgens verder naar de trein, maar werd later geconfronteerd door de drie mannen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *