Hond aangereden door trein bij Zwolle

Afgelopen week is een hond op het traject tussen Zwolle en Kampen aangereden door een trein. De machinist maakte direct melding van het incident, maar later bleek dat de hond slechts licht gewond was. De politie heeft de hond uiteindelijk meegenomen, waarna bleek dat hij was gechipt. Helaas heeft dit tot niks geleid, want zelfs met de chip kon de eigenaar niet worden achterhaald. De politie is nu dan ook in omgeving Zwolle opzoek naar een baasje die zijn bruine (jonge) labrador kwijt is.

Bent u getuige geweest van het incident en heeft u het baasje zien weglopen of weet u van wie deze bruine Labrador zou kunnen zijn? Neem dan contact op met de lokale politie, zodat het baasje weer kan worden herenigd met zijn hond. Mocht dit opzettelijk zijn gebeurd dan dient het baasje natuurlijk te worden bestraft, maar dit zal onderzoek moeten uitwijzen. Voorlopig is de hond in bewaring genomen voor verder onderzoek.

Het treinverkeer tussen Zwolle en Kampen heeft enige tijd stilgelegen, waardoor de vertraging opliep tot 30 minuten. Enige tijd later kwam het weer op gang en reden treinen geleidelijk weer volgens de normale dienstregeling.

{mymaplocation id=365,44 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *