Weer NS dagkaarten met korting te koop

Er zijn weer NS dagkaarten met korting te koop! U kunt voor slechts € 22,99 een NS dagkaart kopen, waarmee u doordeweeks vanaf 09:00 uur mag reizen en in het weekend de gehele dag. De dagkaarten van deze kortingsactie zijn geldig t/m 12 oktober 2014 en u zult ze dus zeker een keer nodig hebben. Houdt er wel rekening mee dat er een beperkt aantal kaarten beschikbaar is en de dagkaarten binnenkort niet meer beschikbaar zijn.

Maak gebruik van deze NS dagkaart actie en bestel uw treintickets via de rode knop in de rechterkolom!

Ruim 50% korting op een dagkaart van de NS!

Trek er met de trein een dagje op uit

Er is zoveel te beleven in Nederland, maar hiervoor moet u de komende evenementen wel een beetje in de gaten houden. Zo zijn er bijvoorbeeld regelmatig evenementen in de Ziggo Dome, Arena Amsterdam, de Gelredome en de Amsterdam RAI. Daarnaast is het met kinderen hartstikke leuk om een dagje naar de dierentuin te gaan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vervoer/parkeer- en benzinekosten. Een dagje naar Dierenpark Emmen of Artis is toch ideaal?

Natuurlijk hoeft u de goedkope dagkaart niet te combineren met een duur entreebewijs. U kunt ook gewoon naar het strand bij Scheveningen of Zandvoort waar u een heerlijk dagje met de kinderen, familie of uw huisdier kunt beleven. Natuurlijk mag uw huisdier ook mee in de trein, maar dan dient u er wel rekening mee te houden dat er een geldig vervoersbewijs moet worden aangeschaft voor huisdieren die niet op uw schoot passen. Dit vervoersbewijs heet de dagkaart hond en is verkrijgbaar bij alle treinstations in Nederland.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *