Treinkaartjes actie in maart 2016

Opzoek naar een treinkaartjes actie in maart 2016? Er zijn momenteel 2 voordelige OV aanbiedingen lopende, waarmee u met korting in de trein kunt reizen. Zo kunt u profiteren van de NS Seizoensretour en de goedkope treinkaartjes van Hema! Hiermee bespaart u aanzienlijk op de reiskosten en kunt u een dagje met de trein naar de dierentuin, een pretpark of familie.

Dagje weg per trein

NS Seizoensretour in maart 2016

Met de NS Seizoensretour kunt u 3x een hele dag in het weekend onbeperkt met de trein reizen. U dient de 3 weekenddagkaarten van de NS Seizoensretour in 3 verschillende reisperiodes te verzilveren, waardoor u nog het hele jaar kunt profiteren van deze aanbieding. U heeft de aanbieding er al uit op een lange afstandstraject, waarna u nog 2x van deze aanbieding kunt profiteren. De tickets zijn via onze website te bestellen voor € 33,- en worden na betaling direct per e-mail verstuurd. Bestellen? Klik hier!

Reisperiodes

  • maart, april en mei;
  • juli en augustus;
  • oktober en november.

Seizoensretour 2016

Hema actie in maart 2016

Met de laatste Hema actie is het mogelijk om een NS & NMBS dagkaart te kopen, waarmee u voor € 19,- een hele dag binnen Nederland & België kunt reizen. Zo wordt een dagje shoppen in Antwerpen of Brussel wel heel aantrekkelijk gemaakt, maar houdt er rekening mee dat u met trein van de NS en NMBS dient te reizen (dit is overigens goed te doen). De trein kortingsactie is verkrijgbaar tot 20 maart en is geldig t/m 22 mei 2016. Ook besparen op uw reiskosten of een goedkoop dagje shoppen in België? Bestel de Hema dagkaart!

Hema trein aanbieding

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *