Treinkaartjes actie in april 2016

Opzoek naar een treinkaartjes actie in april 2016? Bekijk de onderstaande goedkope dagkaart aanbiedingen! Geniet in april 2016 van de NS Seizoensretour actie en de dagretour + lunch bij Bakker Bart. Met de NS Seizoensretour actie kunt u komend jaar 3x op een zaterdag of zondag heen- en weer reizen voor een minimaal tarief. Met de kortingsactie van Bakker Bart reist u op een willekeurige dag vanaf 09:00 uur heen- en weer en kunt u een gratis lunch afhalen bij een vestiging.

Seizoensretour 2016

3x Goedkope Weekendretour in 2016

Komend jaar 3x goedkoop met de trein reizen? Bestel dan de NS Seizoensretour via onze website en ontvang 3 Weekenddagretours voor slechts € 33! Hiermee betaalt u slechts € 11,- per NS dagretour en profiteert u nog het hele jaar van korting. U mag de dagretours van de seizoensretour, namelijk maar één keer per periode gebruiken. Zo zijn er 3 reisperiodes opgesteld, waarin u één dagretour per keer kunt gebruiken.

Direct bestellen? Klik hier!

Reisperiodes van de Seizoensretour in 2016:

  • maart, april en mei;
  • juli en augustus;
  • oktober en november.

Goedkope dagretour + lunch bij Bakker Bart

Heeft u een goedkope dagretour + lunch bij Bakker Bart gekocht? Deze tickets zijn nog te gebruiken t/m 30 april 2016! De lunch bij een vestiging van Bakker Bart bestaat uit een warme drank + koek en ontvangt u tegen inlevering van het uitgeprinte e-ticket. Voor de dagretour ontvangt u een vouchercode die u online kunt verzilveren voor de dag dat u wilt reizen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *