Doppio trein actie

T/m 28 februari bestelt u bij de Spoordeelwinkel een goedkope dagretour + koffie + appeltaart bij Doppio. De Doppio trein actie is verkrijgbaar voor € 19 (2e klas) en bestaat uit een voucher NS Dagretour + een voucher lunch. Tegen inlevering van de voucher lunch ontvangt u een heerlijke kop koffie/thee en een Italiaanse lekkernij. Zodat u voor een voordelig bedrag een dagje kunt shoppen in een andere stad en bijkomen bij een vestiging van Doppio Espresso. De treinkaartjes actie van Doppio is verkrijgbaar t/m 28 februari 2019, maar geldig t/m 31 maart 2019 vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag.

Dagje weg per trein

Treinkaartjes actie van Doppio

De kaarten zijn verkrijgbaar via de Spoordeelwinkel en kan niet worden gecombineerd met een andere actie (zoals de NS Meereiskaart).

  • Prijs (2e klas): € 19
  • Verkoopperiode: t/m 28 februari 2019
  • Reisperiode: t/m 31 maart 2019

Doppio Espresso

Bij Doppio Espresso staat de klant en de beleving centraal. Zo wordt er maximale aandacht geschonken aan elk kopje koffie, thee en elk broodje dat wordt geserveerd. Het is de bedoeling dat gasten worden verwend en verrast d.m.v. service en smaak. Doppio Espresso een keer uitproberen? Combineer het met deze goedkope treinkaartjes en bezoek een stad naar keuze!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *