Trein naar Zandvoort

Wilt u binnenkort met de trein naar Zandvoort? Bekijk dan de mogelijkheden en aanbiedingen. Zandvoort is één van de bekendste stranden in Nederland en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Een bekend nabij gelegen strand is Bloemendaal, waar elk jaar bekende feesten voor jongeren worden gehouden. Met de trein naar Zandvoort is ideaal, omdat u hierdoor niet in de file hoeft te staan, geen parkeerplaats hoeft te zoeken en geen parkeerkosten heeft. Daarbij kunt u gezellig wat drinken in de strandtenten en optimaal genieten!

Trein Zandvoort

Zandvoort heeft een eigen trein station, waardoor u niet moeilijk hoeft te doen met andere vervoersmiddelen zoals de bus of tram. Het station van Zandvoort ligt op ongeveer 500 meter afstand van het strand, wat natuurlijk ideaal is voor strandgangers. U bespaard hiermee een hoop wachttijd, want de files naar Zandvoort kunnen soms wel 2,5 uur duren.

Het openbaar vervoer naar Zandvoort aan zee

Het is heel goed mogelijk om met de trein naar Zandvoort aan zee te reizen! De stad beschikt namelijk over een eigen trein station die een rechtstreekse verbinding heeft met het centraal station van Haarlem en Amsterdam. U kunt altijd het best eerst naar het centraal station van Amsterdam reizen, waarna u kunt overstappen op de directe verbinding naar Zandvoort. Als u in de buurt van Haarlem woont kunt u het best eerst naar het Centraal station van Haarlem reizen, waarna u overstapt op de trein verbinding naar Zandvoort.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *