Trein naar Scheveningen

Bent u van plan om binnenkort naar het strand van Scheveningen te gaan met de trein? Lees u dan eerst goed in, zodat u precies weet waar u aan toe bent! Met de trein naar Scheveningen wordt door veel mensen geprefereerd, omdat er met mooi weer vaak files staan en er geen parkeerplek meer te vinden is. Daarnaast kosten parkeerplaatsen in Scheveningen ook nog is klauwen met geld, waardoor u sneller en goedkoper uit bent wanneer u met de trein naar Scheveningen afreist.

Trein Scheveningen

Scheveningen is bekend om het Hotel Kurhaus, het casino en de pier. Op de pier is het zelfs mogelijk om te bungeejumpen mits het weer dit toelaat. In de zomer trekt Scheveningen vooral veel Nederlandse strandgangers die van de zon willen genieten. Wilt u ook een keer naar Scheveningen? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden.

Openbaar vervoer naar Scheveningen

U dient met de trein naar het Centraal station van Den Haag te reizen, waarna u kunt overstappen op de tram en de bus naar Scheveningen. Van de trams kunt u de 1, 9 en 11 nemen en bij de bussen kunt u kiezen uit de 14 en de 22. Zoals u ziet zijn er genoeg mogelijkheden om in Scheveningen uit te komen. Het zorgt daarom zelden voor problemen onder reizigers die gebruik maken van het openbaar vervoer. Het reisadvies naar Scheveningen is dan ook om gebruik te maken van het openbaar vervoer, want dit scheelt u gewoon een hoop wachtijd/kosten.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *