Trein naar Hard Bass

Wil jij met de trein naar Hard Bass? Dit is eenvoudig te doen, want de organisatie heeft met alles rekening gehouden om de reis soepel te laten verlopen. Zo worden er pendelbussen ingezet en zorgt de NS voor extra lange treinen. Let er hierbij wel op dat je op de hoogte bent van de vertrektijden van de eerste- en laatste pendelbussen. Een retourticket voor de pendelbussen kan bij de buschauffeur worden aangeschaft voor slechts € 3,- en de pendelbussen van Hard Bass wachten op jou bij station Arnhem Centraal.

Profiteer van een dagkaart actie en reis goedkoop met de trein!

Openbaar Vervoer naar Hard Bass

Met het Openbaar Vervoer naar Hard Bass? Reis per trein naar Arnhem Centraal en stap over op de Hard Bass pendelbussen. De wachtrijen worden in principe kort gehouden door het grote aantal bussen dat ingezet wordt om de grote stroom bezoekers te vervoeren. Het is tevens mogelijk om naar de Gelredome in Arnhem te lopen, maar dit is in combinatie met een dansfeest niet aan te raden. Zeker voor de terugreis zult u zich niet meer even fit voelen, waardoor een busticket naar het treinstation de comfortabelste oplossing is.

Op onze website vind je regelmatig de laatste trein acties, zodat u goedkoop met de trein kunt reizen. Heeft u nog geen treinticket gekocht? Dan raden wij u aan om eens rond te kijken op onze website, zodat u hopelijk gebruik kunt maken van een treinkaartjes actie!

{mymaplocation id=42 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *