Trein naar Fantasy Island

Wil jij met de trein naar Fantasy Island? Dan raden wij jou aan om de reis goed te plannen, zodat een topdag gegarandeerd is. Natuurlijk heeft de organisatie aan alles gedacht en is Fantasy Island goed bereikbaar met de trein. Wij raden je aan om met de trein naar Enschede Centraal te reizen, waarna je kunt overstappen op pendelbussen van Fantasy Island. Retourtickets hiervoor kunt u via het internet bestellen vanaf € 5,- en bij de buschauffeur voor € 8.  Houdt er rekening mee dat de eerste pendelbussen om 11:00 uur rijden en de laatste om 00:30 uur. Daarnaast raden wij je aan om de tijden van de laatste treinen in jouw richting te checken, zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Trein Fantasy Island

 

Openbaar Vervoer naar Fantasy Island Festival

Met het Openbaar Vervoer naar Fantasy Island Festival is ideaal! U stapt uit op Enschede Centraal en stapt binnen enkele minuten in een pendelbus naar het festival terrein. Door de vele bussen die worden ingezet hoeft u geen rekening te houden met lange wachtrijen.

Nog geen treinkaartje gekocht? Kijk dan eerst even op onze website naar goedkope treinkaartjes, zodat u zeker weet dat u niet teveel betaalt. Zo heeft de Kruidvat bijvoorbeeld regelmatig dagkaart acties en zijn nog een groot aantal andere aanbieders.

{mymaplocation id=189 width=100% height=400px zoom=11 type=google }