Trein naar Gelredome

Jaarlijks reizen duizenden bezoekers met de trein naar Gelredome Arnhem om hier één van de evenementen of voetbalwedstrijden te bewonderen. Om met de trein naar Gelredome te reizen kunt u het best naar Arnhem Centraal reizen, waarna u over stapt op de bus. Bij het Centraal station van Arnhem vertrekt elk kwartier lijn 7 die langs het stadion rijd. Vervolgens moet je uitstappen bij de halte “Batavierenweg” en zie je het stadion aan je rechterhand. Al zult u merken dat de meerderheid van de bezoekers vanaf het Centraal station loopt naar de Gelredome, want dit is één rechte weg vanaf het treinstation.

Trein naar Gelredome

Eenvoudig en snel met de trein naar Gelredome

Het is natuurlijk ideaal om voor een evenement of voetbalwedstrijd met de trein naar Gelredome te reizen, want hierdoor hoeft u zich niet druk te maken over een parkeerplek, geen files, kunt u zich lekker laten gaan en zijn er geen parkeerkosten. Dit alles zorgt ervoor dat uw dag direct goed begint en er eigenlijk niets meer fout kan gaan. Daarbij bent u ook bij de terugreis weer verzekerd van een betrouwbaar vervoermiddel die u veilig thuis brengt. Met de trein naar Gelredome wordt als ideaal beschouwd en is dan ook een echte aanrader!

Voordat u een treinkaartje besteld is het misschien handig om te kijken of er een kortingsactie beschikbaar is. Met de NS kortingsacties kunt u met ruim 60% korting reizen, waardoor u een hoop bespaard op de vervoerskosten.