Trein naar Defqon

Ga jij binnenkort met de trein naar Defqon in Biddinghuizen of heb je nog geen vervoer? Het festival is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer en zo begin je direct ontspannen aan een heerlijk dagje uit. In de trein zit je comfortabel, kun je gezellig kletsen, eten en drinken en hoef je niet op de weg te letten. Het Openbaar Vervoer is één van de veiligste manieren om naar een festival te gaan, omdat je op deze manier geen stress hebt voor de heen- en terugreis. Daarbij bespaar je op brandstof en parkeergeld, waardoor je vaak nog goedkoper uit bent ook! Zeker wanneer je profiteert van een treinkaartjes actie of dagkaart actie!

Trein naar Defqon

De trein naar Defqon is ideaal!

Openbaar Vervoer naar Defqon

Voor het festival is speciaal een combiticket te koop, waarmee u in één keer een NS dagkaart + ticket voor de pendelbussen koopt. Op deze manier is het Openbaar Vervoer naar Defqon helemaal geregeld en kunt u naar station Dronten of Lelystad reizen, waarna u kunt overstappen op pendelbussen. De pendelbussen vertrekken vanaf twee stations, maar wij raden je aan om dit goed voor te bereiden. Voor dit geweldige treinuitje wil je natuurlijk niet voor verassingen komen te staan!

Het is onduidelijk of er ook tickets kunnen worden gekocht voor de pendelbussen bij de buschauffeur en daarom raden wij u aan om dit vooraf te doen en deze uitgeprint mee te nemen!

{mymaplocation id=397 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *