Trein FEBO actie

T/m 31 januari 2018 koopt u bij de NS Spoordeelwinkel een goedkope dagretour, waarmee u in de reisperiode t/m 28 februari heen en weer reist naar een bestemming naar keuze. Ideaal voor een dagje shoppen, bezoek aan familie/vrienden of een leuk uitstapje. De NS dagretour bestelt u voor € 22, waarbij u een gratis lunch voucher FEBO ontvangt. De voucher kunt u op de reisdag inwisselen bij een vestiging van FEBO voor een kroket en medium friet.

Na aankoop ontvangt u van de Spoordeelwinkel een NS e-ticket, waarmee u op reis kunt. Daarnaast ontvangt u een voucher FEBO die u tegen inlevering op de gewenste reisdatum kunt inwisselen voor een kroket en medium friet. Heeft u geen reisdatum en bestemming gekozen in het bestelproces? Dan ontvangt u een unieke code die u op een later tijdstip online kunt verzilveren. Kinderen meenemen? Voor slechts € 2,50 reizen kinderen van 4 t/m 11 jaar met u mee middels een NS Railrunner.

Treinkaartjes en FEBO

NS Dagretour + FEBO (januari 2018)

Bespaar op uw reiskosten en profiteer van deze treinkaartjes actie in januari 2018. Zo reist u in januari en februari goedkoop met de trein en wordt een uitje weer betaalbaar.

  • Prijs (2e klas): € 22
  • Verkoopperiode: t/m zondag 31 januari 2018
  • Reizen: 01 januari t/m 28 februari 2018
  • Product: NS Dagretour
  • Winkel: NS Spoordeelwinkel
  • Geldig: Op maandag t/m vrijdag geldig vanaf 09:00 uur. Op zaterdag en zondag de hele dag geldig.

Neem de voorwaarden van de aanbieding door, voordat u op een aankoop overgaat. Zo komt u onderweg niet voor verassingen te staan.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *