Superdal Dagkaart

Van april t/m 13 mei 2018 bestelt u bij de Spoordeelwinkel een goedkope 2-persoons Superdal Dagkaart, waarmee u samen een hele dag onbeperkt door Nederland kunt reizen met de trein vanaf 11:00 uur t/m 04:00 uur. De Superdal Dagkaart is één van de zestien aanbiedingen van de NS Treinpakkers in april 2018 en is enkel doordeweeks geldig. De set van 2 Superdal dagkaarten is verkrijgbaar voor € 26 met als uiterste reisdatum 31 mei 2018. Reist u met meer dan 4 personen? Maak dan gebruik van een NS Groepsticket verkrijgbaar vanaf € 4,93 per enkele reis per persoon.

Dagje weg met trein

Na aankoop ontvangt u van de Spoordeelwinkel een NS e-ticket, waarmee u op reis kunt. U selecteert de reisdatum, begin- en eindbestemming in het bestelproces, waarna u de e-tickets per e-mail krijgt toegestuurd. Deze kunt u via de mobiele app of uitgeprint meenemen op reis en dient als geldig vervoersbewijs. Kinderen meenemen? Voor slechts € 2,50 reizen kinderen van 4 t/m 11 jaar met u mee middels een NS Railrunner.

Superdal Dagkaart (April 2018)

Bespaar op uw reiskosten en profiteer van deze treinkaartjes actie in april 2018. Zo reist u in april en mei goedkoop met de trein en wordt een uitje weer betaalbaar.

  • Kosten: € 26 (€ 13 per persoon)
  • Verkoopperiode: t/m 13 mei 2018
  • Reisperiode: t/m 31 mei 2018

Neem de voorwaarden van de aanbieding door, voordat u op een aankoop overgaat. Zo komt u onderweg niet voor verassingen te staan.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *