Tips voor treinuitjes in 2015

Heeft u nog geen inspiratie voor een treinuitje? Dan raden wij u aan om het onderstaande even door te nemen ter inspiratie. De zomervakantie komt er namelijk aan en dat betekend dat u binnenkort tijd zat heeft om een leuk dagje weg te gaan met vrienden/kinderen/familie. Bezoek daarom het strand, een andere stad, pretparken of een dierentuin. Daarnaast raden wij u aan om van een treinkaartjes actie gebruik te maken, zodat u niet teveel betaald en bespaart op kosten als brandstof en parkeren.

Treinkaartjes acties in 2015

Dagje weg met de trein? Lees meer voor inspiratie en tips!

Treinuitjes in zomer 2015

Er is natuurlijk heel wat te beleven in de zomer van 2015 en daarom proberen wij u op de hoogte te houden van de laatste trein acties, zodat het voor u betaalbaar blijft.

Dagje weg met de trein

Trein naar een pretpark

Bezoek komende zomervakantie een pretpark. Deze zijn leuk voor jong- en oud en zullen nog jaren een gespreksonderwerp aan de eettafel zijn. Kijk in de onderstaande lijst voor goed bereikbare pretparken, inspiratie en reistips.

Trein naar een dierentuin

Natuurlijk is het voor alle leeftijden ontzettend leuk om een dierentuin te bezoeken. Het kijken naar dieren blijft altijd leuk en voor optimaal plezier raden wij aan om met de trein naar een dierenpark te reizen. Zo heeft u geen stress over de heen- en terugreis en is alles direct geregeld. Kijk naar de onderstaande lijst voor dierentuinen die uitstekend bereikbaar zijn met het Openbaar Vervoer.

Trein naar het strand

Binnenkort met de trein naar het strand? Nederland kent een brede kustlijn en als inwoner moet u deze natuurlijk gezien hebben. Stranden als ZandvoortBloemendaal en Scheveningen zijn uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer en dan ook oprecht een aanrader. Zandvoort is het meest eenvoudig te bereiken, omdat deze een eigen treinstation heeft die op 5 minuten loopafstand is van het strand. Ideaal dus!

{mymaplocation id=88,82 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Trein naar stad/familie

Een dagje naar familie of een andere stad? Profiteer van een goedkoop treinkaartje en bekijk op onze website welke NS dagkaart acties er allemaal lopende zijn!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *