Stedentrip maken in de zomer van 2015?

Wilt u er komende zomervakantie even tussenuit? Dan is een stedentrip natuurlijk een geweldige ervaring en als bewoner van Europa moet u de bekende steden natuurlijk wel gezien hebben! Boek daarom een treinticket naar Antwerpen, Brussel, Berlijn of Londen en ontdek deze geweldige steden. Natuurlijk geniet u via onze website van het laagste tarief en betaalt u niet teveel voor uw stedentrip. Naast goedkope treintickets kunt u door de samenwerking met Trivago ook hotels van ruim 200 websites vergelijken. Op deze manier komt u altijd bij het beste hotel voor de laagste prijs!

Stedentrip naar Antwerpen

Trein Antwerpen

Bezoek de oude binnenstad, de Onze-Lieve-Kathedraal en de verschillende musea in Antwerpen en geniet van alles wat deze stad te bieden heeft. Naast bezienswaardigheden in Antwerpen kunt u natuurlijk ook heerlijk winkelen en de dag afsluiten in een typisch Belgische kroeg of restaurant.

Boek treintickets naar Antwerpen

Stedentrip naar Berlijn

Trein Berlijn

Berlijn staat bekend om zijn rijke historie, maar is in de afgelopen jaren erg populair geworden onder fietsers en wandelaars. De wegen in de omgeving zijn aanzienlijk verbeterd en er zijn prachtige fiets- en wandelroutes aangelegd. Natuurlijk kunt u dit ideaal combineren met bezienswaardigheden, marktplaatsen en Duitse specialiteiten als Glühwein, Bratwurst en verschillende kaassoorten.

Boek treintickets naar Berlijn

Stedentrip naar Brussel

Trein Brussel

Een andere Belgische topbestemming is natuurlijk Brussel. Een stad waar tegenwoordig veel wordt gedaan voor Europa en met een bruisend stadshart. De winkelstraten zijn eindeloos en de barstraat/restaurantjes maken de stad geliefd voor iedere bezoeker. Een aanrader is om een biercafé binnen te lopen en gewoon eens de verschillende/aparte biersmaken te proberen!

Boek treintickets naar Brussel

Stedentrip naar Londen

Trein Londen

Londen is al jaren een groot succes en een stedentrip naar deze stad wordt dan ook door vele gedaan. De treintickets zijn wat duurder, doordat de zee moeten worden overgestoken en dit is tegelijkertijd een fantastische ervaring. Goedkope hotels kunt u natuurlijk vinden via de knop in de rechterkolom van onze website, waarmee u hotels van ruim 200 websites kunt vergelijken. Ook in Londen zult u dus het goedkoopste hotel voor de laagste prijs vinden. Een stedentrip naar Londen maken? Treintickets boekt u al vanaf € 49,- en de prijs van een hotel hangt helemaal af van uw wensen.

In de stad kunt u het Palace of Westminister, Buckingham Palace, de Tower Bridge en de Londen Eye bezichtigen. Daarbij bevinden de grootste warenhuizen van Europa zich in de winkelstraten van Londen, waar u zich urenlang kunt vermaken. Benieuwd naar deze stad? Boek de stedentrip naar Londen via onze website!

Boek treintickets naar Londen

Stedentrip naar Parijs

Trein Parijs

De stad van liefde- en licht is al jaren de nummer 1 bestemming voor veel Nederlanders. Parijs is misschien wel één van de mooiste steden van Europa. De miljoenenstad beschikt over tientallen indrukwekkende bezienswaardigheden en is met het Louvre een grote speler op het gebied van cultuur. De meeste mensen die ooit een stedentrip naar Parijs hebben geboekt maken een tweede reis naar deze stad, omdat u na de eerste keer nooit het gevoel heeft dat u alles heeft gezien. Bij veel steden heeft u na 2 dagen al 80% van de stad gezien en bent u er wel klaar mee, maar Parijs zal u zeker niet teleurstellen.

Boek treintickets naar Parijs

{mymaplocation id=6,3,4,2,1 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *