Dagje weg met de trein in de zomervakantie van 2015?

Wilt u in de zomervakantie van 2015 misschien een dagje weg met de trein? Dan raden wij u aan om van een treinkaartjes actie of dagkaart actie gebruik te maken. Daarbij zijn er soms combitickets verkrijgbaar, waarbij u een entreebewijs + heen- en terugreis met de trein in één keer kunt aanschaffen. Vaak worden deze combitickets met hoge korting weggegeven, maar dan dient u er natuurlijk wel snel bij te zijn. In het onderstaande artikel hebben wij ter inspiratie verschillende treinuitjes voor u geselecteerd.

Dagje naar de Efteling

Dagje weg met de trein

De Efteling is vanuit verschillende richtingen goed bereikbaar en trekt maandelijks duizenden bezoekers. Een dagje Efteling is traditie geworden in de Nederlandse cultuur en dient u zeker een keer bezocht te hebben. Attracties als de Python, het Sprookjesbos en de Droomvlucht zijn niet meer weg te denken en in het weekend wordt een fantastische fonteinenshow weggegeven.

Bezoek de Efteling met de trein!

Dagje naar Duinrell

Trein Duinrell

Wilt u een dag lang genieten van achtbanen, schommels en avontuurlijke ritten? Dan is Duinrell ideaal! Voor jong en oud zijn er attracties te vinden in het park, waardoor u gegarandeerd een onvergetelijke dag zult beleven. Achteraf kunt u ook nog even zwemmen in het Tikibad en tot rust komen. Benieuwd hoe u met de trein naar Duinrell moet? Wij hebben de routebeschrijving opgenomen op onze website. Hiervoor klikt u op de onderstaande link.

Bezoek Duinrell met de trein!

Dagje naar Walibi Holland

Walibi Holland is misschien wel het meest extreme attractiepark in Nederland en beschikt over grote achtbanen als de Goliath, Robin Hood en de Xpress. Regelmatig worden er combitickets verkocht via de Spoordeelwinkel, maar u kunt natuurlijk ook met de trein naar Walibi zonder combiticket. Vanaf station Harderwijk vertrekken dagelijks tientallen bussen naar de hoofdingang van het park. Meer weten? Klik op de onderstaande link!

Bezoek Walibi Holland met de trein

Dagje naar de dierentuin

Trein Dierentuin

Wil jij een dagje naar de dierentuin met uw vriend/vriendin/kinderen? Dan is de trein natuurlijk ideaal, want hiermee bespaart u op kosten als brandstof en parkeren. Daarbij hoeft u niet meer op de weg te letten na een lange/vermoeiende dag wandelen door het park. U kunt natuurlijk kiezen uit verschillende dierentuinen in Nederland, waarvan wij er een aantal hebben opgenomen op onze website

Dagje naar het strand met de trein

Hond in trein

Even lekker uitwaaien op het strand? Dan kunt u natuurlijk ook met de trein naar het strand reizen! Reis bijvoorbeeld naar Zandvoort, Bloemendaal of Scheveningen en neem desnoods de hond mee. Er zijn speciale gebieden aangewezen voor de hond en in combinatie met een dagkaart hond kunt u een huisdier meenemen in de trein!

Geniet deze zomer van het mooiste weer op de beste plekjes van Nederland en reis met de trein!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *