Opzoek naar een aanbieding voor treinkaartjes?

Een aanbieding voor treinkaartjes nodig? Dan bent op de website van treinkaartjes actie op het juiste adres! Wij publiceren regelmatig de laatste trein acties op onze website, maar op het huidige moment zijn er helaas geen goedkope treinkaartjes verkrijgbaar. De laatste dagkaart acties waren van de Blokker en supermarktketen Deen. Heeft u binnenkort weer een goedkope NS dagkaart nodig? Bezoek onze website dan regelmatig of schrijf u in voor de nieuwsbrief, zodat we u een melding kunnen sturen bij de aankondiging van een nieuwe aanbieding.

Voordelig een NS dagkaart kopen?

Er verschijnen regelmatig nieuwe NS dagkaart acties en als u er hier gebruik van wilt maken moet u er snel bij wezen, want de acties gaan vaak razend snel uitverkocht. Daarom is het belangrijk dat u ons liked op Facebook en Twitter en hierdoor op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Treinkaartjes actie op Facebook

Met een trein actie bespaart u op uw reiskosten.

Bespaar op uw reiskosten met een treinkaartjes actie!

De tarieven van treinkaartjes en het Openbaar Vervoer (OV) in het algemeen liggen veel te hoog. Daarom zetten wij ons in om treinkaartjes betaalbaarder te maken, zodat het voor iedere inwoner van Nederland mogelijk is om met de trein te reizen. Wanneer u dagelijks met de trein moet kan dit al gauw honderden euro’s in de maand kosten en dit is niet voor iedereen weggelegd. Daarom publiceren/verspreiden wij de laatste NS dagkaart acties, zodat iedereen er gebruik van kan maken en met ruim 60% korting enorm kan besparen op de reiskosten.

Het OV zou toch bereikbaar/betaalbaar moeten zijn voor iedereen? Op het huidige moment is dat niet het geval en dat is natuurlijk schandalig. In veel gevallen is het zelfs voordeliger om met de auto te gaan, terwijl het Openbaar Vervoer juist een duurzamer en betaalbaarder vervoersmiddel zou moeten zijn. Streef samen met ons naar goedkopere treinkaartjes en deel dit artikel via de knop in de rechterkolom op deze pagina.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *