Burger King aanbieding

T/m 30 september 2018 bestelt u bij de Spoordeelwinkel een goedkope NS Dagretour + menu bij Burger King voor € 20. Tegen inlevering van de voucher Burger King ontvangt u een Whopper Menu met frisdrank naar keuze. De treinkaartjes actie is onderdeel van de treinuitjes van de Spoordeelwinkel in september 2018. Reist u met meer dan 4 personen? Maak dan gebruik van een NS Groepsticket verkrijgbaar vanaf € 4,93 per enkele reis per persoon.

Na aankoop ontvangt u van de Spoordeelwinkel een NS e-ticket, waarmee u op reis kunt. U selecteert de reisdatum, begin- en eindbestemming in het bestelproces, waarna u de e-tickets per e-mail krijgt toegestuurd. Deze kunt u via de mobiele app of uitgeprint meenemen op reis en dient als geldig vervoersbewijs. Kinderen meenemen? Voor slechts € 2,50 reizen kinderen van 4 t/m 11 jaar met u mee middels een NS Railrunner.

Dagje weg met trein

Trein Dagretour + Burger King (September 2018)

Bespaar op uw reiskosten en profiteer van deze Burger King actie in september 2018. Zo reist u in februari en maart goedkoop met de trein en wordt een uitje weer betaalbaar.

  • Prijs (2e klas): € 20
  • Verkoopperiode: t/m zondag 30 september 2018
  • Reizen: t/m 31 oktober 2018
  • Product: NS Dagretour
  • Winkel: NS Spoordeelwinkel
  • Geldig: Geldig op vanaf 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag.

Neem de voorwaarden van de aanbieding door, voordat u op een aankoop overgaat. Zo komt u onderweg niet voor verassingen te staan.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *